Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Număr de telefon verificat
Angajam Bucătar pe Cald
Full time  |  Mid-Level  |  Alimentație / Comerț
Salariu: 4.500 LEI
Acum 2 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Operator pc/ Asistent manager
Full time  |  Junior/Entry Level / Fără studii superioare / Mid-Level / Student
Acum 3 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Angajam ajutor de bucatar
Part time  |  Turism / Restaurante / Hoteluri
Salariu: confidenţial
Acum 3 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Angajam tehnician aparate cafea
Prestări servicii
Salariu: 3.000 LEI
Acum 4 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Tehnician service case de marcat
Full time  |  Junior/Entry Level  |   / Inginerie / Tehnologie
Salariu: 4.000 LEI
Acum 4 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
JobZZ.ro

Bucatar/ Chef -preparate reci (restaurant in mall AFI Cotroceni)

1.200 EUR
ID 877133
acum o lună
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Turism / Restaurante / Hoteluri

Tip job

Full time

Nivel carieră

Student,    Mid-Level,    Fără studii superioare,    Junior/Entry Level

Pentru unul dintre clientii nostri, restaurant in centrul comercial AFI Cotroceni, recrutam Bucatar/ Chef (preparate reci).

Rolul presupune asigurarea unei experiente culinare de calitate pentru clientii unui restaurant situat intr-un centru comercial, prin prepararea cu maiestrie a diferitelor preparate reci, respectand standardele si retetele restaurantului.

Responsabilitati principale:

Prepararea diverselor tipuri de salate, aperitive reci, si alte preparate specifice bucatariei reci, conform retetelor restaurantului.
Mentinerea unei zone de lucru curate si organizate, respectand regulile de igiena si siguranta alimentara.
Gestionarea eficienta a ingredientelor si a stocurilor, asigurandu-se ca toate produsele sunt proaspete si de cea mai buna calitate si in termenul de valabilitate
Asigurarea unui serviciu rapid si eficient fara a compromite calitatea preparatelor.
Mentinerea unui standard ridicat de igiena, atat personala cat si in statia de lucru.
Colaborarea cu echipa de bucatari si personalul de servire pentru a asigura o experienta placuta clientilor.

Competente si abilitati necesare:

Experienta demonstrata in prepararea mancarurilor reci, cu cunostinte solide despre ingredientele si tehnicile specifice.
Expertiza in compozitia si tehnicile de preparare a diferitelor tipuri de mancaruri reci, precum si in prezentarea estetica a acestora.
Atent la detalii si capabil sa mentina un standard inalt de igiena si prezentare.
Abilitatea de a lucra eficient intr-un mediu rapid si dinamic.
Excelente abilitati de comunicare si colaborare in echipa.
Flexibilitate și adaptabilitate la nevoile schimbătoare ale restaurantului și ale clienților.

Doar candidatii eligibili vor fi contactati in maxim 2 saptamani. Toate informatiile vor fi tratate ca fiind strict confidentiale

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici