Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Agentie de recrutari cautam agenti de vanzari/ colaboratori/

5.000 LEI
ID 871972
acum 4 săptămâni
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Marketing / Cercetare de piață

Tip job

Proiect

Nivel carieră

Necalificat

duplicate
1

Salut! Suntem in cautare de colaboratori. Plata comision, fara target, fara program. Potential sute/mii euro / luna. Platim comisioane pentru fiecare oportunitate prezentata de a cunoaste firme si companii ce au nevoie de serviciile noastre. Platim 30euro-50euro-100euro pentru fiecare angajat plasat clientilor nostri. Vom onora fiecare cerere cu maxim de seriozitate si tinta noastra este sa oferim servicii companiilor care au cerinta de plasare de 10-20-30-50-100 de angajati.

Agentia noastra recruteaza muncitori calificați sau necalificați, profesioniști și cu experiență, pentru orice domeniu de activitate, din NON UE (tari precrum Sri Lanka, Bangladesh, Nepal, India, Pakistan, Vietnam, Philipine, Cuba, Africa, etc.) până în România și ne ocupăm de tot procesul de recrutare, documentele și formalitățile necesare IGI, inclusiv bilete de avion, vize și permise. Serviciile noastre sunt concepute pentru a vă ajuta să economisiți timp și bani, sporind în același timp productivitatea afacerii dumneavoastră. Cu cele mai bune oferte de pe piață, atât în ​​ceea ce privește costurile, cât și viteza de operare, poți considera recrutarea de personal strain cea mai bună decizie pentru afacerea ta.

Programul este absolut flexibil la alegerea dvs. Va trebui doar sa contactati potentiali clienti si sa le expuneti oferta noastra. Puteti face asta oricate ore doriti, totul este in interes reciproc, veti fi platit pe fiecare client adus. De exemplu pentru un contract incheiat de 10 oameni plasati veti fi remunerat intre 300euro - 1000euro. De restul ne ocupam noi.

Clientii vor fi firme si companii din domenii precum HORECA, constructii, fabrici, curatenie, agricultura, textile, etc.
Flexilitate maxima, poti fi student, persoana fizica sau juridica, cu experienta sau fara, poti lucra de oriunde vrei, in orice interval orar vrei. Interesele noastre sunt aliniate perfect!
Contacteaza-ne chiar acum!

Contactează utilizatorul

Agentie de recrutari cautam agenti de vanzari/ colaboratori/
Best Staff RO
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 871972
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici