Anunțul a fost dezactivat!
JobZZ.ro

Agenti vanzari pentru recrutare

Salariu confidenţial
ID 877571
acum 5 luni
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Prestări servicii

Tip job

Proiect

duplicate

1

Agenti vanzari pentru recrutare/ business developer
Suntem in cautarea unor agenti vanzari pentru recrutare talentati si motivati sa se alature echipei noastre. Daca esti o persoana comunicativa, persuasiva si iti place sa interactionezi cu oamenii, aceasta pozitie este potrivita pentru tine.

Se ofera contract de colaborare, comision- plata se face dupa incasare

Beneficiile de a lucra ca agent de vanzari pentru recrutare includ:

Oportunitatea de a construi si dezvolta relatii profesionale - Vei avea sansa de a interactiona cu oameni din diverse domenii. Aceasta iti va permite sa iti extinzi reteaua de contacte si sa iti dezvolti abilitatile de comunicare si negociere.
Mediu de lucru dinamic si stimulant - Vei lucra intr-un mediu dinamic, in care vei avea ocazia de a-ti dezvolta abilitatile de vanzare si de a-ti atinge obiectivele personale si de echipa. Vei beneficia de suportul si mentoratul colegilor mai experimentati, care te vor ajuta sa te dezvolti profesional.
Vei avea posibilitatea de a castiga bonusuri comisioane in functie de performantele tale. Cu cat vei fi mai eficient in identificarea companiilor care pot deveni clientii firmei, cu atat vei avea oportunitatea de a castiga mai mult.
Pentru a fi considerat pentru aceasta pozitie, trebuie sa ai abilitati excelente de comunicare si negociere, sa fii orientat catre rezultate si sa ai capacitatea de a lucra sub presiune. Experienta anterioara in vanzari sau in recrutare reprezinta un avantaj, dar nu este obligatorie.

Daca esti o persoana ambitioasa, dornica de a invata si de a-ti dezvolta cariera in domeniul resurselor umane, te invitam sa aplici pentru pozitia de agent vanzari pentru recrutare/ business developer. Alatura-te echipei noastre!

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici