Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Salvează anunțul
JobZZ.ro

Educatoare limba germana

ID 836632
acum 2 săptămâni
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Învăţământ / Educaţie

Tip job

Part time,    Full time

Nivel carieră

Mid-Level,    Junior/Entry Level

Limbi străine
Germană

Gradinita nr 50 isi mareste echipa !

Daca esti o persoana energica, calma, vesela si iti place sa lucrezi cu si intre copii, poti fi viitorul nostru educator.
Focusul pe dezvoltarea profesionala contiuna, pasiunea pentru domeniul educational si creativitatea sunt aspecte foarte importante pentru echipa noastra.
LIMBA GERMANA ESTE OBLIGATORIE , dat fiind faptul ca cei micuti sunt incadrati in grupe de limba germana matern.
Gradinita nr. 50 angajaza cadru didactic calificat, cu Liceu Pedagogic sau Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, care sa cunoasca in profunzime LIMBA GERMANA.

Gradinita nr. 50 este de stat, contractul individual de munca va incepe la data de 13 septembrie si va fi pe perioada determinata (1 an cu posibilitate de prelungire)

Gradinita nr. 50 are libere doua posturi de educatoare, cu PREDARE IN LIMBA GERMANA (matern).

Te asteptam intr-un colectiv tanar, cu presoane calde,empatice, vesele si prietenoase.

Descrierea jobului
BENEFICII :
Din punct de vedere arhitectural, Gradinita nr 50 beneficiaza de un spatiu foarte mare, de sali de grupa mari cu propriile locuri de joaca. Tot aceasta beneficiaza de echipamente tehnologice de ultima generatie, salile de grupa fiind dotate cu ( PC, TABLA SMART, IMPRIMANTA ETC.)
Cabinetul metodic dar si biblioteca noastra, iti pot fi de folos atunci cand doresti sa realizezi o activitte deosebita cu piticii.
Pentru DPM, avem pregtita sala de sport, unde tu impreuna cu cei mici va puteti distra de minune. (aceasta este dotata cu diverse echipamente pentru sport).
Nu iti face griji privind desfasurarea activitatii, afectata in ultima vreme din cauza Covid-19. Gradinita noastra dispune de cabinet medical, cu doua dne asistente, foarte bine pregatite pentru a tria si pentru a supraveghea starea de sanatate a celor mici.
SALARIUL ESTE UNUL MOTIVANT !

RESPONSABILITATI :
Cel mai important lucru pentru noi este siguranta copiilor. Astfel, ne dorim sa fii o persoana grijuljuie, atenta la necesitatile, dorintele si sentimentele celor mici.
Fiind o grupa de limba germana matern, ESTE NECESAR SA CUNOSTI FOARTE BINE LIMBA GERMANA.
Planificarea activitatilor zilnice cu copiii, pregatirea materialelor, suportul copiilor pe parcursul zilei reprezinta un punct foarte important pentru noi.

Daca te-am facut curios, nu ezita sa ne contactezi pentru a ne cunoaste mai bine ! :)


Descrierea companiei
Gradinita beneficiaza de o cladire exceptionala, cu sali de grupă mari si opt locuri de joaca. Aceasta este dotata cu cele mai performante echipamente pe care le poti utiliza in diverse activitati.

Locul unde este plasata, este unul apropiat de mai multe mijloae de transport, cum ar fi : METROU - PIATA ROMANA / PIATA VICTORIEI

STB - 381, 300, 335, 135 etc.

Nu ezita sa ne contactezi pentru a stabili un interviu !

CONTACT : adela@gradinita50.ro
gradinita_nr_50@yahoo.com

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici