Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Agent de vanzari B2B

7.000 LEI
ID 826118
acum 3 săptămâni
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Vânzări

Tip job

Full time

Nivel carieră

Fără studii superioare

Ne dorim persoane tinere, perseverente și dornice de a încerca experiențe noi! Nu ținem atât de mult să ai experiență însă este un avantaj în îndeplinirea rapidă a targetului lunar.

Cum arată candidatul perfect pentru noi? Are abilitați foarte bune de comunicare și relaționare atât prin comunicare scrisă cât și vorbită, are gândire strategică pe termen scurt și lung, este o persoană atentă, organizată și dornica de treaba

Iți oferim un salariu de baza în valoare de 2000 ron net și un bonus de performanță pentru îndeplinirea targetului lunar în valoare de 2500 RON + dacă targetul este îndeplinit de două în aceiași lună bonusul creste până la 4000 RON.

Ca agent de vânzări, vei avea o mulțime de oportunități (profesionale, financiare) de care te vei putea bucura, de la seminarii până la traininguri profesionale gratuite.

Nu va fi nevoie să te deplasezi pe teren - responsabilitățile tale fiind îndeplinite de acasă. Asteptăm din partea ta seriozitate și perseverență în îndeplinirea sarcinilor de lucru.

Hai să facem echipa împreună!

Trimite CV-ul tău, accesează www.shields.ro/cariera

Contactează utilizatorul

Agent de vanzari B2B
Andrei Tarnauceanu
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 826118
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici