Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Job-uri în hoteluri in Elveția și Austria 4-5 stele ,

1.800 EUR
ID 870734
acum 2 săptămâni
Brasov, Brasov
Domeniu de activitate

Turism / Restaurante / Hoteluri

Ţară

Elvetia,    Austria

Cauti o cariera provocatoare si gratifianta in industria ospitalitatii? Nu cauta mai departe decat posturile noastre deschise in Elvetia si Austria! Angajam in prezent ospatari, personal de bucatarie, personal de curatenie si multe altele pentru hotelurile si restaurantele noastre de lux.

Oferim contracte elvetiene si austriece care garanteaza calitatea, inclusiv asigurare sociala, asigurare de sanatate platita, beneficii de somaj, fond de pensii, vacanta complet platita, costurile de transport catre hotel / restaurant, cazare si mese - toate acoperite gratuit! Veti primi si un bonus anual de vacanta / Craciun platit la sfarsitul sezonului, care este echivalentul aproximativ al unui salariu.

Conditiile noastre de lucru sunt de 6 zile pe saptamana, cu 1 zi libera, si exista multe oportunitati de cariera in functie de hotel. Plus, veti primi un salariu minim de 1.800 de euro NET pe luna (in functie de pozitie), iar bacsisul personal este complet al dumneavoastra.

Daca sunteti pasionat de ospitalitate si doriti sa lucrati intr-un mediu dinamic si incitant, va incurajam sa aplicati pentru posturile noastre deschise. Nu asteptati - aplicati acum si faceti primul pas catre o cariera incredibila in industria ospitalitatii!


VA rugam trimiteti cv la adresa de email.

Titinho198[email protected]

Contactează utilizatorul

Job-uri în hoteluri in Elveția și Austria 4-5 stele ,
Constantin
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 870734
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici