Anunțul a fost dezactivat!
JobZZ.ro

Instalator tehnico sanitare si gaze

Salariu confidenţial
ID 874678
acum o săptămână
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Mentenanță / Instalații,    Construcţii / Amenajări

Tip job

Full time

Nivel carieră

Mid-Level

Buna,

Bine ai venit pe pagina noastra.

Colegii nostri din Electromontaj, Fabrica de Stalpi Metalici Zincati, au nevoie de forte noi pentru portofoliul de proiecte in continua crestere si cauta colegi cu urmatoarele abilitati:

- Exerienta de minim 2 ani pe o pozitie similar;
- Atestat de instalator
- Capacitate de rezolvare a problemelor;
- Promptitudine fata de incadrarea in termene.

Ce vei face la noi?
- Asamblarea, instalarea, repararea si intretinerea sistemelor de tevi, a fitingurilor, a dispozitivelor pentru sistemele de apa, drenaj, canalizare si a echipamentelor hidraulice si pneumatice
- Montarea, punerea in functiune, diagnosticarea si remedierea tuturor tipurilor de instalatii si utilaje folosite pentru alimentarea cu apa calda si rece, canalizare, stingeri incendii specifice constructiilor civile si industriale
- Efectuarea cu promptitudine a reparatiilor


Ce oferim?
Cazare
Asigurare de viata,
Decontare transport dus-intors la domiciliu o data pe luna pentru personalul care are domiciliu in afara Bucurestiului sau decontarea unui abonament CFR pentu salariatii navetisti,
Prima lunara de electricitate,
Bonuri de masa 20 lei/zi lucrata


Daca ai citit tot anuntul si ai ajuns pana aici, acum fa pasul final si aplica! Trimite CV-ul pe adresa de email: sau suna la 07 arata numarul 221 199 / 07 arata numarul 221 199.

Te va contacta colega noastra care recruteaza oameni faini, de la departamentul HR, cu care vei avea o discutie super placuta si de la care vei afla mai multe despre noi.

Despre noi:
Electromontaj este o companie tehnologica, infiintata in 1949, cu sediul in Romania, cu proiecte in intreaga lume, lider pe piata constructiilor energetice din Romania.
Electromontaj proiecteaza, construieste, transforma si mentine infrastructura pentru distributia inteligenta a energiei electrice si este o companie cu capital privat 100% autohton.
Din Grupul Electromontaj fac parte companiile Emfor, Iproeb, Electrotehnica si Hidroconstructia.
Activitatea de productie interna este organizata in puncte de lucru raspandite pe tot cuprinsul tarii, in unitati de productie proprii in Bucuresti (Fabrica de Stalpi Zincati) si in Campina (Fabrica de Cleme si Armaturi), precum si Statia de Testari pentru Stalpi Electrici din Bucuresti, una dintre cele mai mari din lume.
Grupul Electromontaj are peste 2.000 de angajati.


Locatii Electromontaj in Romania:
Sediul Central : Bucuresti
Sucursale in tara: Bucuresti, Bacau, Craiova, Pitesti.

Locatii Electromontaj externe:
Sucursale: Bulgaria, Cipru, Emiratele Arabe Unite, Iordania.

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici