Autentifică-te și aplică Intră în cont Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Ajutor de bucatar la cald fara experienta 4500 lei net

4.500 LEI
ID 884659
acum o săptămână
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Turism / Restaurante / Hoteluri

Tip job

Full time

duplicate

1

Ajutor bucatar cu sau fara experienta pentru lucru la cald,la friteuze (prajit snitele,shanghai,crispy,aripioare,samd.),salariu 4500 lei,se lucreaza 1 zi cu 1 zi,14 ore/zi,in ture,locatia fiind deschisa non-stop,se ofera 1 masa zilnic si CM,va asteptam cu apel la in vederea stabilirii unui interviu,locatia se afla in sectorul 4,zona Berceni,numar de contact:0773316497

Contactează utilizatorul

Ajutor de bucatar la cald fara experienta 4500 lei net
Nenciu | ALTERNATIV SPARK S.R.L.
ID 884659

Anunțuri similare

Număr de telefon verificat
Persoana pentru Ingrijire batrana senila, Pta Progresu
Full time  |  Prestări servicii / Au pair / Babysitter / Curăţenie / Asistență socială
Salariu: 3.500 LEI
Acum 8 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Angajăm Asistent Manager – București (Sector 6)
Full time  |  Mid-Level / Junior/Entry Level  |  Secretariat / Office / Back Office
Salariu: confidenţial
Acum 10 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Angajam personal etichetare pentru un depozit din Dragomiresti
Full time  |  Junior/Entry Level  |  Administrativ / Logistică
Salariu: 3.700 LEI
Acum 11 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
SC PROMATERIS S.A. angajeaza 3 ambalatori
Full time  |  Necalificat / Fără studii superioare / Junior/Entry Level  |  Producție / Administrativ / Logistică
Salariu: confidenţial
Acum 12 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Participare sondaje barb si femei
Part time  |  Marketing / Cercetare de piață
Salariu: 130 LEI
Acum 13 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici