Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Salvează anunțul
JobZZ.ro

Angajăm Animatori 3D/2D si Actori part time

2.000 LEI
ID 851041
acum 2 săptămâni
Suceava, Suceava
Domeniu de activitate

Publicitate,    IT,    Grafică / Webdesign / DTP

Tip job

Alt tip,    Voluntariat,    Sezonier,    Proiect,    Part time

Nivel carieră

Necalificat,    Fără studii superioare

Angajăm animatori 3D/2D pentru creerea de seriale de animație pentru posturile de televiziune de animatie europeană si internațională.

Dacă aveți întrebări sau alte întrebări, lăsați-mi un mesaj la gafitescu@flashsendric.ga sau pe pagina web https://flashsendric.ga/Q-and-A

Întrebări:
Q: Ce trebuie să știu despre post?
R: Ei bine, depinde de job, dacă este animator, trebuie să știi elementele de bază în blender. Dacă este actor, atunci trebuie să știi că căutăm partea vocală a actorului care dă voce personajelor realizate de animatori.

Q: Dar cum mă angajez și cum voi fi plătit?
R: În prima fază trebuie să aveți adresele de e-mail (sub forma name@flashsendric.ga) pentru a putea contacta apoi stațiile de distribuție de animație japoneze partenere (le puteți contacta prin e-mailul creat de noi pentru a vă putea răspunde ) cărora trebuie să le trimiți poze cu contractele semnate (contractele vor fi trimise prin poștă unuia dintre managerii care le va distribui angajaților) sau contractele în format digital (pdf) alături de o poză a buletinului, un extras de cont (aici se va spune la ce banca trebuie sa aveti extrasul cu IBAN) si CV-ul completat cu informatiile principale

Q: Cum și cât voi fi plătit?
R: Pentru actori plata se face pentru numarul de ore lucrate, iar pentru animatori in functie de numarul de animatii, durata de vizionare a acestora si numarul de persoane care le-au urmarit. Dar pentru toate acestea, raportul trebuie dat de fiecare angajat prin email (la companiile de televiziune japoneze) cu dovezi cu ce a lucrat până la întocmirea raportului. Momentan sperăm să putem oferi angajaților noștri un salariu de 2000 de lei pentru animatori și 1200 de lei pentru actori (actorii vor trebui să se ocupe de ideile și replicile personajelor și de suport tehnic (e-mailuri de suport).

Q: Cu ce ​​companii de televiziune japoneze lucrați?
R: În prezent lucrăm cu câteva posturi de televiziune animate japoneze, inclusiv Animax și Kids Station. Sperăm să putem lucra și cu Cartoon Network Japan.

Q: Ce se întâmplă dacă nu suntem eligibili conform contractului (legal) pentru a fi plătiți?
R: Atunci există 3 opțiuni pe care le puteți face:
1. Să-ți anunțe demisia și să refuzi să lucrezi
2. Să îi întreb pe cei care se ocupă cu plata salariilor (în cazul nostru companiile de televiziune japoneze)
3. (asta se face dupa fiecare angajat) Daca vrei sa contribui in continuare la crearea animatiilor dar sa gasesti alte modalitati de a genera bani din munca depusa pana acum (ex: creeaza un canal de youtube unde sa publici ce ai facut). , sau postați pe lista mea de anime sau alte metode câștigătoare).

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici