Autentifică-te și aplică Intră în cont Salvează anunțul
JobZZ.ro

Synaesthetic Technician

Salariu confidenţial
ID 872304
acum 3 săptămâni
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Inginerie / Tehnologie,    Artă / Entertainment

Tip job

Alt tip

Nivel carieră

Necalificat

Synaesthetic.Network este o rețea închisă de tehnicieni și artiști creată cu scopul de a schimba modul în care se creează si operează lumea artistica, cu precădere privind relația artist - tehnician. Numele înseamnă "Uniunea Simțurilor" și asta ne dorim de la cei care ni se alatură. Nu contează experiența sau nivelul de pregătire pentru că noi vom încerca să te pregătim pentru multe lucruri care poate până acum nici nu știai că există. Video, Sunet, Lumină, Cositorit cabluri, Scenografie, Mașinist, Recuzitor, Recording, Mixing și Mastering, și multe multe altele.Suntem o echipă complet diferită față de orice ai incercat până acum și munca pe care o cerem nu este usoară, dar modul nostru de lucru recompensează viteza și efortul. Trebuie sa fii în primul rând o persoana calma, apoi avem nevoie de baieți/fete rapizi/ide, cu o rezistență fizică bună, inteligenți/e, care să prindă informația repede și să fie dispuși/e sa învețe la un ritm accelerat. Aplică doar dacă vrei sa devii un profesionist multidisciplinar și crezi că lumea artei ar putea fi mai bună datorita ție.


ResponsabilitățiSynaesthetic colaborează momentan cu The Great Hill Society Club și Teatrul Godot, la Palatul Bragadiru. Acolo se desfasoară atât spectacole de teatru, concerte și vernisaje, cât și evenimente corporate și nunți. Trebuie să fii dedicat și orice alta obligație în afara Synaesthetic să nu îți afecteze disponibilitatea de muncă. În rețeaua noastră există 3 nivele de calificare iar ca trainee timp de o lună te vei pregăti pentru prima calificare. Dupa perioada de pregătire vei începe sa iei parte activ la spectacole si alte activități, până atunci tot vei lua parte, dar fără responsabilități.Responsabilitatea ta principală este să respecți codul de etică si conduită a grupului, regulile de siguranță la locul de muncă și oferirea unui serviciu impecabil clientului.Cunoștințe Necesare:


Limba Engleza la un nivel mediu-avansat
Cunoașterea și practicarea a măcar unui mediu artistic (Nu e obligatoriu pentru ca o să vrei oricum să te apuci de ceva dupa ce vei începe să lucrezi cu noi)


Cum vei fi plătit?
Fiind o rețea de oameni independenți va trebui sa iți creezi un PFA (te ajutăm noi cu toate detaliile) și vei fi plătit lunar dupa o lista de prețuri/eveniment în funcție de tipul, dificultatea evenimentului și orele lucrate. Așa ca ce mai aștepti?


Join SYNAESTHETIC.NETWORK și hai sa facem o schimbare într-o lume care are nevoie de tehnicieni și artiști activi, informati și sensibili.

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici