Autentifică-te și aplică Intră în cont Salvează anunțul
JobZZ.ro

Suport Servicii Client Algabeth

Salariu confidenţial
ID 877560
acum 2 săptămâni
Ploiesti, Prahova
Domeniu de activitate

Serviciu Clienți / Call center,    Construcţii / Amenajări

Tip job

Full time

Nivel carieră

Junior/Entry Level

Permis de conducere
Categoria B
Limbi străine
Engleză

Te invitam sa aplici daca ești în căutarea unei oportunități de carieră unde poți să te dezvolți și să ai un impact pozitiv.

Descrierea jobului

Acorda suportul Reprezentantului de vanzari (Sales Rep) in intreg procesul de vanzare.

Pe scurt, acestea vor fi task-urile tale:
Inregistreaza in sistemul electronic de gestiune a procesului de vanzare noii clienti;
Elaboreaza oferte comerciale in conformitate cu politica comerciala a companiei;
Asigura suport Sales Rep in vederea respectarii obligatiilor comerciale asumate in relatia cu partenerii comerciali;
Asigură suport Sales Rep in procesul de rezolvarea a reclamaţiilor referitoare la calitatea şi cantitatea produselor livrate, ambalajelor, termenelor de livrare sau a altor condiţii prevăzute în contractele comerciale;
Urmareste situatia contractelor comerciale incheiate de Sales Rep;
Participa la realizarea de proiecte speciale dupa cum sunt desemnate/delegate de Directorul de vanzari si conducerea companiei;
Preia comanda de la client si se asigura ca are confirmarea scrisa pe oferta/comanda inainte de introducerea in sistem (via telefon, email, direct, etc);
Verifica detaliile comenzii pentru produsele ce necesita prelucrare in sensul existentei urmatorilor parametrii: dimensiuni, materiale, schita sau desen, grad de finisaj/tipul prelucrarii.

Beneficii:
Pachetul salarial include salariu net, tichete de masă, bonus lunar variabil în funcție de cifra de afaceri încasată și bonus trimestrial de performanță conform grilei existente.
Beneficii suplimentare: prime Paște/Crăciun, tichete cadou pentru diverse ocazii și campania "Ghiozdanul Algabeth", care presupune o sumă cadou pentru copiii minori, acordată anual în luna septembrie.

Se asigura transportul de catre companie, telefon, statie fixa/laptop pentru a-ți desfasura activitatea.

Descrierea companiei
Algabeth este liderul pietei de distributie de piatra naturala din Romania, o companie cu o bogata experienta de peste 25 de ani in Romania.

Cu focus pe furnizarea, prelucrarea și punerea în operă a pietrei naturale, ALGABETH comercializează o gamă variată de materiale și servicii legate de exploatarea și aplicațiile multor tipuri de pietre naturale: marmura, granit, travertin, calcar, șist, onyx, ardezie etc.

Ca volum, vindem peste 100 tipuri de marmură și peste 200 tipuri de granit ce acoperă o largă varietate de nuanțe și culori, potrivite pentru orice stil, aplicație și în cele mai diverse situații.

Lucrăm cu parteneri internaționali din țări cu tradiție în exploatarea pietrei naturale (Grecia, Italia, Brazilia, Egipt, India, China, Turcia, Spania, Bulgaria, Albania, Mexic, Ucraina, Iran, Pakistan, Portugalia) și oferim produse și servicii pentru o gamă largă de utilizatori:

•proiecte mari, construcții civile și industriale (imobile de birouri, ansambluri rezidențiale, hoteluri, piețe publice, pasaje); •colaboratori – ateliere de piatră din toata țara, care achiziționează atât materie primă brută (lastre, placaje), cât și produse semifinite (debitate la dimensiuni specifice); •constructori și antreprenori; •persoane fizice (vile, case particulare); •arhitecți, designeri, proiectanți; •firme de montaj piatră naturala.

ALGABETH - Puncte de lucru:

1.Parului – Popesti, Prahova

Depozit – 14.000 mp

Hala productie -600 mp

Showroom – 150 mp

2.Piatra Craiului – Negoiesti,Prahova

Depozit – 64.000 mp

Hala productie - 3.000 mp

3.Lancram – Alba

Depozit – 15.000 mp

Showroom – 300 mp

4.Bucuresti

Showroom – 550 m

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici