Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Specialist marketing online/offline

Salariu confidenţial
ID 877561
acum 2 săptămâni
Ploiesti, Prahova
Domeniu de activitate

Marketing / Cercetare de piață

Tip job

Full time

Nivel carieră

Junior/Entry Level

Limbi străine
Engleză

Te invitam sa aplici daca ești în căutarea unei oportunități de carieră unde poți să te dezvolți și să ai un impact pozitiv.

Vei avea rolul de a gestiona campaniile publicitare, optimiza prezența online a companiei, de a crea și distribui conținut relevant, de a analiza datele pentru a evalua eficacitatea campaniilor, de a colabora cu alte departamente pentru a asigura coerența mesajelor de marketing.

Pe scurt, acestea vor fi task-urile tale:
Crearea și gestionarea campaniilor publicitare online și offline, inclusiv campanii PPC (plătite pe click), display, social media, print, etc.

Analiza datelor și raportarea rezultatelor: monitorizarea performanței campaniilor de marketing, analizarea datelor și elaborarea rapoartelor pentru a evalua eficacitatea și a face recomandări pentru îmbunătățiri.

Gestionarea conținutului: Crearea și distribuirea conținutului relevant și valoros pentru publicul țintă, pe diverse canale online și offline, inclusiv pe site-ul web, blog, rețele sociale, broșuri etc.

Colaborarea cu alte departamente: Lucrul în echipă cu departamentele de vânzări și alte departamente relevante pentru a asigura coerența și eficacitatea mesajelor de marketing.

Beneficii:
Pachetul salarial include salariu net, tichete de masă.
Beneficii suplimentare: prime Paște/Crăciun, tichete cadou pentru diverse ocazii și campania "Ghiozdanul Algabeth", care presupune o sumă cadou pentru copiii minori, acordată anual în luna septembrie.

Asiguram transport, telefon și laptop pentru a-ți desfasura activitatea.

Descrierea companiei
Algabeth este liderul pietei de distributie de piatra naturala din Romania, o companie cu o bogata experienta de peste 25 de ani in Romania.

Cu focus pe furnizarea, prelucrarea și punerea în operă a pietrei naturale, ALGABETH comercializează o gamă variată de materiale și servicii legate de exploatarea și aplicațiile multor tipuri de pietre naturale: marmura, granit, travertin, calcar, șist, onyx, ardezie etc.

Ca volum, vindem peste 100 tipuri de marmură și peste 200 tipuri de granit ce acoperă o largă varietate de nuanțe și culori, potrivite pentru orice stil, aplicație și în cele mai diverse situații.

Lucrăm cu parteneri internaționali din țări cu tradiție în exploatarea pietrei naturale (Grecia, Italia, Brazilia, Egipt, India, China, Turcia, Spania, Bulgaria, Albania, Mexic, Ucraina, Iran, Pakistan, Portugalia) și oferim produse și servicii pentru o gamă largă de utilizatori:

•proiecte mari, construcții civile și industriale (imobile de birouri, ansambluri rezidențiale, hoteluri, piețe publice, pasaje); •colaboratori – ateliere de piatră din toata țara, care achiziționează atât materie primă brută (lastre, placaje), cât și produse semifinite (debitate la dimensiuni specifice); •constructori și antreprenori; •persoane fizice (vile, case particulare); •arhitecți, designeri, proiectanți; •firme de montaj piatră naturala.

ALGABETH - Puncte de lucru:

1.Parului – Popesti, Prahova
Depozit – 14.000 mp
Hala productie -600 mp
Showroom – 150 mp

2.Piatra Craiului – Negoiesti,Prahova
Depozit – 64.000 mp
Hala productie - 3.000 mp

3.Lancram – Alba
Depozit – 15.000 mp
Showroom – 300 mp

4.Bucuresti
Showroom – 550 m

Contactează utilizatorul

Specialist marketing online/offline
ALGABETH | ALGABETH COM SRL
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 877561
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici