Anunțul a fost dezactivat!
JobZZ.ro

Specialist Achizitii

400 EUR
ID 874758
acum o lună
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Achiziţii

Tip job

Full time

Societatea PRO ACHIZITII SRL angajează specialist achizitii.

1. Scopul general al postului Organizeaza sau planifica activitatile de achizitie in cadrul unei firme, agentii, companii sau organizatii guvernamentale, asigurand disponibilitatea angajatilor, a fondurilor banesti si a materialelor necesare pentru desfasurarea lucrului.

2. Obiectivele postului Stabilirea unor relatii optime cu furnizorii, pentru rezolvarea in timp util si in bune conditii a problemelor uzuale; Prospectarea pietei de profil si a conditiilor de achizitii/livrare in vederea optimizarii continue a stocurilor, avand ca scop final obtinerea unei rotatii bune a acestora.

3. Descrierea sarcinilor / atributiilor / activitatilor postului sa planifice achizitiile publice/private sa initieze si sa lanseze proceduri de achizitii sa deruleze si sa finalizeze procedurile de achizitii publice sa administreze contractele sa monitorizeze executarea sarcinilor; sa ia decizii flexibile cu privire la pasii de urmat in continuare; sa gaseasca solutii pentru problemele frecvente care apar in legatura cu rezolvarea sarcinilor de serviciu si a celor personale si interpersonale; sa analizeze legislatia specific in vigoare sa acorde consultanta de specialitate sa planifice achizitiile publice sa deruleze procedurile de atribuire

4. Descrierea responsabilitatilor postului Privind relatiile interpersonale / comunicarea Mentine relatii profesionale cu toti partenerii interni si Raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate catre toate departamentele din firma. Are o atitudine politicoasa atat fata de colegi cat si fata de persoanele din exterior cu care vine in contact in cadrul firmei. Fata de echipamentul din dotare Respecta procedurile interne legate de utilizarea echipamentului si a aparaturii din dotarea departamentului.
Raspunde de informarea imediata a persoanelor responsabile privind orice defectiune in functionare a echipamentului cu care isi desfasoara activitatea. In raport cu obiectivele postului Se preocupa in permanenta de cresterea gradului de profesionalism cu care isi indeplineste sarcinile. Respecta obiectivele propuse, in acord cu strategia companiei. Raspunde de confidentialitatea datelor din studiile de piata si ale concurentei. Privind securitatea si sanatatea muncii Respecta normele privind Securitatea si Sanatatea in Munca si PSI. Privind regulamentele / procedurile de lucru Respecta metodologia de marketing adoptata in cadrul firmei. Respecta Regulamentul Intern si Regulamentul de Organizare si Functionare. Respecta procedurile de lucru generale specifice firmei.

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici