Autentifică-te și aplică Intră în cont Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Agent vanzari sofer deplasari saptamanale luni-vineri

3.200 LEI
ID 839364
acum o săptămână
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Vânzări,    Transport

Tip job

Full time

Nivel carieră

Fără studii superioare

Permis de conducere
Categoria B
Limbi străine
Română

Angajam DOAMNE si DOMNI, din Buc, Ph, Ag, Db, etc, cu varsta min. 28/30 ani max. 60 ani, pentru postul de AGENT VANZARI SOFER cu promovare in decurs de max. de 3 luni in Divizia de Vanzari.
Cautam persoane serioase, deschise la un post dinamic, cu experienta la condus, la distante mari, fara cazier, fara vici, inclusive bautura, fara obligatii majore, fiind Disponibili la deplasari Saptamanale de Luni pana Vineri la nivel national, unde se si stationeaza fizic, in cele 5 zile de lucru, din Ianuarie pana in Decembrie, tinuta business, cu bun simt, etc.
Acest post, ofera oportunitatea de promovare intr-o pozitie superioara, astfel, inclusiv AVANTAJELE FINANCIARE CRESC EXPONENTIAL.
Oferim LUNAR: un venit fix in cuantum de 2200 lei, diurne in cuantum de 1000 lei (bani pt. consumul propriu/hrana/etc -50 lei zi lucratoare) si cm.Ulterior promovarii, se adauga bonusuri contractuale si alte facilitate financiare.
Va rugam sa ne transmiteti CV UL /DESCRIEREA dvs , de luni pana duminica, prin email la [email protected] sau wsp. 0748/399140 ulterior primirii acestuia, vom stabilii de comun acord, ziua si ora interviului.

Contactează utilizatorul

Agent vanzari sofer deplasari saptamanale luni-vineri
Job
ID 839364
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici