Anunțul a fost dezactivat!
JobZZ.ro

Responsabil birou ofertare, operator PC

Salariu confidenţial
ID 877150
acum 6 luni
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Secretariat / Office / Back Office

Tip job

Full time

Nivel carieră

Mid-Level

duplicate
1

Te invitam sa te alaturi echipei GPC ACOPERIS METALIC SRL (mai multe detalii despre domeniul nostru de activitate gasiti printr-un singur clik pe : https://gpcacoperis.ro/ )
Societatea noastra este in cautatrea unui Operator Calculator pasionat , responsabil , dinamic , pentru a se alatura echipei noastre. Ne mandrim cu o vasta experienta in domeniul sistemelor de invelitoare si suntem mereu pregatiti pentru a satisface nevoile clientilor nostri.

Ce ne dorim de la tine?

- Foarte bune abilitati de comunicare verbale si scrise.
- Abilitatea de a invata lucruri noi intr-un timp relativ scurt. - Experienta Pachet Office . - Cunostinta AutoCAD (constituie un avantaj) . - Cunoasterea unui program de Devize , Avize , Situatii de lucrari .
- Abilitatea de a asculta si intelege contextul unei situatii.
- Abilitatea de a oferi solutii intr-o maniera simpla, eleganta, profesionala
- Adaptabilitate si entuziasm pentru rezolvarea sarcinilor zilnice, dar si creativitate pentru a gasi solutii rapide in situatii noi. - Detinerea unui Permis de Conducere categoria B , constituie un avantaj .

Descrierea jobului:
- Mentinerea relatiilor cu clientii/furnizorii existenti si participarea activa la dezvoltarea portofoliului de clienti/furnizori. - Intocmirea unei oferte de pret in conformitate cu cerintele documentatiei primite ( schite , plan de invelitoare ). - Colectarea feedback-ului clientilor pentru a ne ajuta sa imbunatatim calitatea serviciilor oferite. - Mai multe detalii despre domeniul nostru de activitate gasiti printr-un singur clik pe : https://gpcacoperis.ro/

Beneficii:
- Pachet salarial format dintr-un salariu de baza si bonusuri in functie de performanta; - Prime de sarbatori. - Condtii bune de lucru . – Program de luni – vineri full time . - Laptop si telefon de serviciu. - Contract de munca pe perioada nedeterminate , cu toate derpturile legale. – Transmiteti CV pe adresa de mail [email protected] sau pe whatsapp 0766281560


Atentie! Locatia punctului de lucru este pe Strada Padurii nr. 1F , Chitila .

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici