Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Număr de telefon verificat
Mecanic auto - Bucuresti
Full time  |  Maşini / Auto
Salariu: confidenţial
Acum 3 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Ibis Styles Bucharest Erbas angajeaza cameriste
Full time  |  Necalificat  |  Turism / Restaurante / Hoteluri
Salariu: confidenţial
Acum 3 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Angajare geodezi, topografi
Full time / Part time  |  Junior/Entry Level / Fără studii superioare / Mid-Level / Student  |  Construcţii / Amenajări / Inginerie / Tehnologie / Prestări servicii
Salariu: confidenţial
Acum 4 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Ajutor Bucatar
Full time  |  Turism / Restaurante / Hoteluri
Salariu: 3.300 LEI
Acum 6 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Medic cardiolog Pitești
Part time  |  Medical / Farmacie
Acum 7 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
JobZZ.ro

Personal Promovare Management OnlyFans OnlyFanBase Agency

10.000 EUR
ID 865511
acum 2 luni
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov

**** Agentia OnlyFanBase www.OnlyFanBase.ie ****
De ce OnlyFanBase?
Echipa noastra este compusa din toate departamentele necesare dezvoltarii conturilor tale de social media: Departament foto & video, departament marketing, departament juridic si financiar.Ceea ce ne diferentiaza de celelalte agenti este ca promoteri nostri sunt vorbitori de limba engleza nativi ridicand la maxim nivelul de inscrieri ale membrilor pe platforma,majoritatea staff ului fiind format din cetateni irlandezi,englezi si americani cu experienta in domeniul online .

1. Venituri Garantate

Vom expune tot ce este mai bun la tine, iti vom oferi suport neconditionat si te vom invata tot ceea ce ai nevoie sa stii, pentru a face performante pe acest site pentru adulti. Astfel, sumele incasate vor fi in continua crestere, iar tu vei trai o adevarata poveste de succes.

2. Realizarea Continutului

Ne ocupam de contul tau full management, tu doar trebuie sa ne oferi content.Impreuna vom crea toate conturile de pe retelele de socializare .Promovarea conturilor de social media.Asistent de continut.

3. Promovare Masiva

Te promovam la un public larg si targetat din USA ,UK,Irlanda si Canada.Avem grija sa cresti pe toate retelele de socializare.Optimizari conturi social media .
Metode unice de promovare pe platforma OnlyFans cu rezultate garantate in cel mai scurt timp.

4. Respectam Intimitatea
Intimitatea si informatiile fiecarui model din agentia noastra sunt foarte importante asa ca ne rezervam dreptul de a colabora doar cu persoane serioase asigurand la randul nostru ca nu vom folosi niciodata numele,fotografia sau orice continut din materialele noastre promotionale si nu va impartasi niciuna dintre informatiile dvs. personale cu nimeni.Echipa noastra va va respecta intotdeauna confidentialitatea.Pe langa acestea nu va vom cere niciodata sa distribuiti fotografii,videoclipuri sau continut pe care nu sunteti dispus sa le impartasiti , totul va fii la aprecierea dvs .

Cati bani poti castiga cu OnlyFans ?
Scopul nostru este sa te promovam cat mai mult pentru a atinge cele mai inalte culmi ale succesului si sa te ajutam sa ai o viata exact asa cum ti-ai dorit.Lipsa banilor nu va mai fi un impediment pentru indeplinirea oricarui vis atat material cat si dezvoltare personala in aceasta industrie a divertismentului pentru adulti, un job online pe care il vei putea practica de oriunde din lume,iti vei putea implini orice dorinta la care visai.Ce spui,accepti provocarea ?

Despre Noi
Noi suntem OnlyFansBase, o agentie profesionala cu baza initiala in Republica Irlanda si Romania , datorita experientei cumulate dorim sa ne extindem pe cat de mult pentru a te ajuta sa iti valorifici potentialul si pentru a deveni independenta financiar.Prin colaborarea cu noi , vei putea ajunge la incasari de cel putin 30.000 de dolari pe luna.
Nu ezita sa ne contactezi indiferent din ce oras esti putem aranja o intalnire atat online cat si fizic pentru ati prezenta si raspunde la toate intrebarile tale!

**** Agentia OnlyFanBase www.OnlyFanBase.ie ****
076 911 8096 WhatsApp & Telegram

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici