Autentifică-te și aplică Intră în cont Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Lucrator depozit Anglia cu plecare imediata.

2.000 EUR
ID 822116
acum 3 săptămâni
Bacau, Bacau
Domeniu de activitate

Administrativ / Logistică

Ţară

Anglia

Lucrator depozit Anglia cu plecare imediata, anunt valabil doar persoanelor cu Pre-Settled!!!

- disponibilitate de plecare rapida, start job ASAP. Interviu direct cu angajatorul. Nu se achita comision, relatie directa.
- se angajeaza numai vorbitori engleza: conversational, mediu, avansat. Barbati, femei, cupluri pana in 55 ani.
- cazare: 350 lire sterline/persoana, toate costurile incluse.Regim share maxim 2 persoane in camera. Costul cazarii se achita la intrarea in cazare. Cuplurile, grupurile stau la aceiasi cazare, acelasi job acelasi schimb.
- salariu: 8.75-11.5 lire sterline/ora. Ore suplimentare platite extra. Beneficii suplimentare randament, week end, target.
- se lucreaza 5 zile/saptamana, 2 zile libere prin rotatie in 2 sau 3 schimburi functie de depozitul in care suteti angajati.
- contract 3 luni cu prelungire la 1 an, 3 luni fiind perioada de proba. Salariul creste cu 1 lira/ora dupa cele 3 luni.
- locatii: diferite pe teritoriul UK. Stabilirea locatie are loc la interviul direct. Fiecare candidat va avea un interviu telefonic de informare apoi imediat un interviu telefonic de angajare. Candidatii acceptati primesc scrisoare de confirmare a angajarii si sunt rugati sa se prezinte cat de curand posibil in Anglia pentru a incepe munca.
Pentru a fi sunati si a avea interviul de informare avem nevoie: Nume/Prenume; Numar telefon, Data nasterii; Nivel engleza si disponibilitate de plecare la job.

Contactează utilizatorul

Lucrator depozit Anglia cu plecare imediata.
iuliana
ID 822116
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici