JobZZ.ro

Lucrator comercial Subway

Salariu confidenţial
ID 854303
acum 2 săptămâni
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Alimentație / Comerț

Subway își mareste echipa!
Ești o persoană ce se caracterizează prin dinamism, energie și spirit de echipă? Dacă raspunsul tău este unul pozitiv atunci te așteptăm cu brațele deschise să faci parte din colectivul nostru.
Sandwich Artist® – Lucrător Comercial

Despre tine:
Educație: Studii medii finalizate sau echivalente.
Experiență și abilități: Nu este necesară o experiență anterioară. Abilitatea de a înțelege și de a pune în aplicare instrucțiuni scrise și/sau verbale.
Fizic: Prezență cheie în orice zonă a restaurantului atunci când este necesar și operarea unui sistem computerizat de puncte de vânzare/casă de marcat.

Ce vei face ca Sandwich Artist®?
Sandwich Artist® întampină și servește oaspeții, pregătește produsele, menține standardele de siguranță alimentară și salubritate. Prezinta un serviciul excepțional pentru oaspeți, ce este o componentă majoră a acestei poziții.

Beneficii:
Pachet salarial atractiv: norma de 8 ore pe zi, flexibilitate programului de lucru, în ture de zi, noapte si weekend, în funcție de nevoile tale cât și ale restaurantului în care vei lucra. Salariul va fi discutat in timpul interviului.
Masa este asigurată per tura de lucru, transportul fiind decontat în intervalul orar 22-05.
Posibilitatea de a lucra într-un restaurant Subway din apropierea casei tale, în limita posturilor disponibile.
University of Subway: Oferim training pentru îmbunatatirea abilitatilor de comunicare și de vanzare cât și a lucrului în echipă, prepararea produselor și menținerea siguranței alimentare.

Descriere companie:
Subway este un lanț American de restaurante tip fast-food. La sfarșitul anului 2010, compania avea 33.749 de unități la nivel mondial, din care puțin peste 24.000 în SUA. Pe 10 aprilie 2012, Subway a deschis prima reprezentanță în România, în București. România a devenit cea de-a 100-a țară în care compania își vinde produsele. In august 2014, rețeaua deținea 20 de restaurante în România. In prezent Subway deține 40 de restaurant în România. 17 în București, 2 în Timișoara, 2 în Brașov, 2 în Cluj, 2 în Sibiu, 2 în Ploiești și câte unul în Iași, Constanța, Suceava, Alba Iulia, Arad, Deva, Baia Mare, Focșani și Gura Humorului.

Contactează utilizatorul

Lucrator comercial Subway
Raluca
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 854303
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici