JobZZ.ro

Lucrator comercial

2.913 LEI
ID 845100
acum 2 săptămâni
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Alimentație / Comerț

Esti o persoana energica,dornica sa accepte noi provocări și care vrea sa lucreze alături de o echipa dinamica? Ești încă student și dorești sa acumulezi experienta profesionala?
Aplica pentru poziția de Crew Member și hai sa-i cunoști pe toți colegii cărora jobul la McDonald's li se potrivește!
În calitate de Lucrator Comercial,te vei ocupa de activități variate, care includ toate zonele unui restaurant McDonald's : bucătăria,casa de marcat și sala de mese.
Astfel,ai sansa de a-ți dezvolta setul de abilitati practice,dar și pe cele de comunicare,în urma interacțiunii cu clienții.

Varsta minima de angajare este de 16 ani,dar cu acordul părinților.

Poți aplica pentru mai multe posturi simultan,insa vom analiza cerințele tale pe rand și vom decide impreuna pe ce poziție poți lucra.

Salariul difera de la poziție la poziție,în funcție de grila salariala în vigoare. Pe lângă salariu vei primi și tichete de masa,reducere 50% pentru produsele servite în timpul programului de lucru,zile libere pentru evenimente speciale și altele.

Salariul poate începe de la 2913 si poate ajunge pana 3800.

Restaurantul nostru funcționează în cadrul unor intervale orare variate,pana la 24 de ore pe zi. O tura de dimineata poate începe la ora 6. Toți angajații noștri lucrează în ture, prin rotație,ceea ce presupune lucru și în tura de noapte (peste 18 ani)

iti oferim uniforma și te ajutam cu indicații privind conduita de munca: încălțăminte cu talpa aderenta și joasa,lipsa bijuteriilor și a lacului de unghii.

Se pune mare accent pe dezvoltarea oamenilor.
Angajatii pot avansa în funcție de performantele demlamlocul de munca și în funcție de implicarea dovedita prin parcurgerea cu responsabilitate a tuturor programelor de instruire aferente poziției.

Contactează utilizatorul

Lucrator comercial
Elena
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 845100
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici