Autentifică-te și aplică Intră în cont Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Livrator foodpanda

1.000 LEI
ID 815855
acum o săptămână
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Transport

Daca esti in cautarea unui loc de munca full time sau esti deja angajat si iti doresti sa iti suplimentezi venitul existent, iti place sa conduci, esti serios, iti doresti sa muncesti si ai un vehicul propriu (masina, scooter, bicicleta sau trotineta electrica), atunci citesti anuntul potrivit.

Recrutam, pentru platforma partenerului nostru (foodpanda), persoane pentru postul de livrator de la restaurante partenere catre clienti finali (persoane fizice sau juridice). In plus, nici nu iti trebuie experienta in livrari sau curierat si nici faptul ca esti un sofer incepator nu te dezavantajeaza (avem colegi cu “lamai” in geam).
Programul se va desfasura in intervalul 08.00 – 23.30, full-time sau part-time (dupa cum este specificat la inceput). In plus, acest anunt nu se adreseaza doar barbatilor; orice persoana de sex feminin este binevenita in echipa. Singurul aspect important este varsta, minim 18 ani.

Daca doresti mai multe detalii si vrei sa discutam despre postul de curier (livrator), livrari, zone de livrare si care sunt urmatorii pasi pentru a desfasura aceasta activitate, poti apela numarul de telefon 0738046706 sau whatsapp 0729977470 de luni pana vineri intre orele 10.00 si 20:00.

Va așteptam in echipa Ursuleții Veseli!

Contactează utilizatorul

Livrator foodpanda
Roadrunner delivery
ID 815855
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici