Autentifică-te și aplică Intră în cont Salvează anunțul
JobZZ.ro

JoyMontessori caută Educator gr. 3-6 ani

Salariu confidenţial
ID 871335
acum 3 săptămâni
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Învăţământ / Educaţie

Tip job

Full time

Nivel carieră

Junior/Entry Level,    Mid-Level,    Student

Candidatul Ideal
Echipa Joy Montessori este caracterizată prin dorința și determinarea de a oferi a oferi cel mai bun început educațional posibil pentru fiecare copil oferindu-le un mediu sigur în care să crească în ritmul său natural și sănătos.

Prin urmare, avem nevoie de acel personaj care să se alăture echipei noastre și să ne ajute să răspândim în continuare povestea noastră JOY.

Sunt câteva întrebări simple la care trebuie să răspunzi pentru a afla dacă ești acel personaj mult dorit și căutat dintr-un nou capitol frumos de poveste. Ești gata să le răspunzi? Dacă deja ai ajuns până la acest paragraf, noi știm sigur că ești! Ai respect față de natură? Lucrul cu copiii îți oferă un maxim entuziasm? Ești pregătit să îți arăți dedicarea și profesionalismul în fața a zeci de ochișori care te privesc cu multă admirație și iubire?... Da? În cazul acesta, trebuie să te întâlnim pentru că acestea sunt cele mai neprețuite caracteristici ale educatorului Montessori, principalul personal al capitolului JOY!

Completăm descrierea personajului cu dorința ca acesta să dețină o putere magică esențială: studii pedagogice!

Credem cu încredere că toate aceste atuu-uri ne vor ajuta în a obține continuu scopul nostru primordial: creșterea copiilor în spiritul și armonia Montessori, susținându-i și ghidându-i în a-și scrie propria poveste, independeți, încrezători și fericiți.


Descrierea jobului
Rolul în noul capitol:
responsabilități specifice rolului de pedagog Montessori 3-6 ani pregătirea mediului și a materialelor, motivarea și ghidarea copiilor, coordonarea activităților din clasă astfel încât să fie creată și menținută atmosfera armonioasă și propice activităților demne de o poveste narator al poveștii fiecărui copil prin observarea și evaluarea individuală a fiecăruia autor al planului pedagogic anual, lunar și săptămânal Montessori conform curiculei 3-6 ani autor și implementator al programelor extracurriculare anuale îndrumător și coordonator al asistenților de pedagog Montessori orator și povestitor în comunicarea cu părințiiPersonajul principal al acestei povești JOY trebuie să aibă:
Specializare în învățământul primar și preșcolar (PIPP) – finalizat sau în ultimul an Experiență de lucru în clase Montessori – minim 2 ani – luăm în considerare și rolul de personaj secundar din alte povești, de asistent de educator Montessori Abilități de comunicare asertivă Cunoștințe standard de operare PC


Elementele extra care ne-ar impresiona și cu care credem că am reuși să scriem o poveste și mai fantastică împreună:
Experiență ca pedagog în sistemul tradițional sau alte sisteme alternative Specializare în pedagogie alternativă Montessori (finalizată sau în curs de finalizare) – promitem să fim impresionați și să acceptăm următoarele specializări: AMI, AMS, Montessori, Institut Wien Orice grad didactic obținut


Ce oferim noi pe parcursul acestui capitol nou de poveste:
Ofertă de angajare individualizată, bazată pe experiențele unice ale fiecărui educator care poate întregi valoarea profesională a personajului principal. Ținutul magic Joy Montessori oferă eroului ales o răsplată magică, influențată de diferitele abilități, formări și experiențe unice ale fiecărui candidat.


Unde vei ajuta la scrierea poveștii?
Cartier Băneasa-Aviației - Str. Cărbunarilor 15A, Sector, București

Anunțuri similare

Manager de proiect
Full time  |  Mid-Level  |  IT / Management / Serviciu Clienți / Call center / Vânzări
Salariu: confidenţial
Acum 24 minute Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Muncitori calificati si necalificati
Full time  |  Construcţii / Amenajări
Salariu: 3.500 LEI
Acum 2 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Sef de tura / Lucrator Comercial / Casier
Full time  |  Alimentație / Comerț
Salariu: confidenţial
Acum 3 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Caut loc de munca București
Full time / Part time  |  Junior/Entry Level / Fără studii superioare  |  Au pair / Babysitter / Curăţenie / Turism / Restaurante / Hoteluri
Salariu: confidenţial
Acum 5 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Lucratori comerciali /casieri in Bucuresti
Full time / Part time  |  Junior/Entry Level / Necalificat / Student  |  Alimentație / Comerț
Salariu: confidenţial
Acum 5 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici