Anunțul a fost dezactivat!
JobZZ.ro

Consultant Financiar

1.000 EUR
ID 879141
acum 2 luni
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Asigurări / Consultanță

Tip job

Part time,    Full time

Nivel carieră

Student,    Mid-Level,    Junior/Entry Level

În calitate de consultant financiar OVB, te poți aștepta la o zi de lucru flexibilă, la o remunerație în funcție de performanță și la oportunități de dezvoltare continuă. Fă parte din echipa noastră și colaborează cu cei peste 5.000 de consultanți financiari OVB din întreaga Europă pentru a le oferi clienților noștri un sprijin transparent și pe termen lung în domeniul financiar, al asigurării și al protecției. Prin empatie, experiență și expertiză, îi aducem pe oameni mult mai aproape de obiectivele și dorințele lor personale.

Între întâlnirile cu clienții, dezvoltarea de soluții în echipă și trainingurile și evenimentele regulate, există suficient timp pentru un echilibru sănătos între viața profesională și cea privată. Pentru a începe ca și consultant financiar la noi, trebuie să ai anumite trăsături de caracter și abilități interpersonale. Lucrul în echipă, abilitățile puternice de comunicare și o doză sănătoasă de ambiție sunt cerințe de bază. Te recunoști deja? Atunci poate că ești un consultant financiar înnăscut!


Responsibilitati
- Activitate de consultanta financiara;
- Prospectarea pietei tinta si identificarea posibililor clienti;
- Consilierea clientilor in legatura cu cele mai potrivite pachete investitionale, in functie de cerintele acestora;

- Adaptarea solutiilor financiare pentru nevoile fiecarui client.


Cerinte
- spirit de echipa;
- ambitie;
- disponibilitate de abordare activa a clientilor;
- dorinta de afirmare;
- persoana care isi doreste confort financiar si independenta in activitate.

OVB ALL FINANZ ROMANIA este un leader pe piata europeana a asigurarilor si serviciilor financiare. Filiala din Bucuresti a Grupului OVB Holding SA,ofera toate tipurile de produse din gama asigurarilor generale – inclusiv obligatorii - respectiv de viata si sanatate, capabile sa acopere intreg spectrul de solicitari venite din partea clientilor. Suntem liderul pietei romanesti a intermedierilor si asigurarilor si un jucator important pe piata pensiilor private prin intermediul partenerilor dedicati.

Grupul OVB Holding este unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii financiare la nivel european. Grupul OVB deserveste peste 2,8 milioane de clienti din peste 14 de tari. Pe fiecare dintre segmentele de activitate pe care le intermediaza: asigurari de bunuri si raspundere, Reforma Locuintelor, asigurari de viata si de sanatate, operatiuni bancare, a capatat recunoasterea internationala pentru profesionalismul si expertiza reprezentantilor sai, pentru siguranta financiara a afacerilor pe care le deruleaza.

Mai multe detalii: 0756893031

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici