Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Număr de telefon verificat
Coafeza 3000-4000
Full time  |  Sport / Frumuseţe
Salariu: 4.000 LEI
Acum 6 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Angajam muncitor necalificat - atelier reparatii
Full time  |  Necalificat  |  Prestări servicii
Salariu: 2.400 LEI
Acum 11 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Angajam sofer + manipulare marfa
Full time  |  Fără studii superioare  |  Prestări servicii
Salariu: 2.800 LEI
Acum 11 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Ingrijire batrana imobilizata, intern
Full time  |  Asistență socială / Au pair / Babysitter / Curăţenie / Prestări servicii
Salariu: 3.800 LEI
Acum 15 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Ingrijire batran, 3h/zi, Podul Grant
Part time  |  Asistență socială / Prestări servicii
Salariu: 2.000 LEI
Acum 18 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
JobZZ.ro

Asistent Manager

6.500 LEI
ID 872768
acum 2 luni
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Achiziţii,    Administrativ / Logistică,    Drept,    Imobiliare,    Vânzări

Tip job

Full time

Nivel carieră

Junior/Entry Level,    Necalificat,    Manager/Executiv,    Mid-Level,    Student

duplicate
1

Candidatul Ideal
Compania noastră caută un candidat entuziasmat și dedicat pentru a se alătura echipei noastre în rolul de Asistent Manager în domeniul imobiliar. Această poziție reprezintă o oportunitate excelentă de a te implica într-un mediu dinamic și de a-ți dezvolta abilitățile în domeniul juridic, imobiliar și de relații publice.
Descrierea jobului
Cerințe:
1. Informații juridice minime pentru a facilita licitațiile cu strigare: Candidatul ideal va avea cunoștințe de bază în domeniul juridic, în special în ceea ce privește procedurile și procesele legate de licitațiile cu strigare în domeniul imobiliar. Acesta include familiaritatea cu documentele juridice relevante, terminologia specifică și procesele implicate în organizarea și desfășurarea licitațiilor cu strigare.
2. Experiență minimă în imobiliare: Candidatul ideal va avea o anumită experiență în domeniul imobiliar, fie că este vorba despre intermedierea tranzacțiilor imobiliare, gestionarea proprietăților sau asistența în procesele de vânzare și închiriere. Experiența anterioară într-un rol similar va fi considerată un avantaj.
3. Abilități în relații publice (PR): Candidatul ideal va avea aptitudini și interes în domeniul relațiilor publice. Aceasta include capacitatea de a dezvolta și menține relații profesionale cu clienții, agenți imobiliari și alte părți interesate. Abilități de comunicare excelente, atât în scris, cât și verbal, sunt esențiale pentru a gestiona cu succes activitățile de PR și pentru a sprijini echipa în promovarea brandului și a serviciilor noastre şi are ca scop mentinerea comunicarii dintre business şi publicul său.
4. Abilități de asistență managerială: Candidatul trebuie să fie un asistent eficient și organizat, capabil să gestioneze multiple sarcini și priorități. Se va aștepta să acorde asistență și suport managerial, inclusiv gestionarea calendarului, pregătirea documentelor și rapoartelor, precum și coordonarea întâlnirilor și a evenimentelor.

Dacă ești o persoană orientată către detalii, comunicativă și pasionată de industria imobiliară, această poziție reprezintă o oportunitate excelentă de a te dezvolta profesional și de a aduce o contribuție valoroasă în domeniul licitațiilor și al relațiilor publice.
Te așteptăm să ni te alături și să faci parte din echipa noastră înfloritoare, în care vei avea șansa de a-ți valorifica abilitățile, de a învăța și de a contribui la succesul nostru continuu în industria imobiliară.

Oferta firma:

Dragă candidat,

Suntem încântați să-ți prezentăm oferta noastră concretă de beneficii pe care le oferim pentru poziția de Asistent Manager în domeniul imobiliar. Iată la ce te poți aștepta să primești ca angajat al firmei noastre:
1. Remunerație competitivă (6500 ron NET): Locatia se afla vis-a-vis de statia de metrou IZVOR. Vei beneficia de un salariu atractiv, în concordanță cu experiența și abilitățile tale. Salariul va fi revizuit periodic în funcție de performanțele tale și vei avea oportunități de creștere salarială pe măsură ce îți dezvolți expertiza.
2. Bonusuri și stimulente financiare: În plus față de salariul de bază, vei avea posibilitatea de a câștiga bonusuri și stimulente financiare în funcție de realizările tale individuale și contribuția la succesul companiei.
3. Masina de serviciu fara limita de km si carburant
4. Mediu de lucru dinamic și colaborativ: Veți lucra într-un mediu plin de energie, unde ideile tale vor fi apreciate și vei avea ocazia să colaborezi cu o echipă talentată și dedicată. Încurajăm inovația, creativitatea și contribuția activă a fiecărui membru al echipei noastre.
5. Dezvoltare profesională și oportunități de învățare: Vei avea acces la programe de formare și dezvoltare profesională pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și pentru a-ți avansa cariera în domeniul imobiliar. Vom sprijini participarea ta la seminarii, conferințe și alte evenimente relevante pentru industrie.
6. Mediu de lucru plăcut și echilibrat: Promovăm un mediu de lucru plăcut și echilibrat, în care munca în echipă, comunicarea deschisă și respectul reciproc sunt la loc de cinste. Ne preocupăm de bunăstarea angajaților și încurajăm un echilibru sănătos între viața personală și cea profesională.
7. Oportunități de avansare și creștere în carieră: Ne dorim să îți oferim oportunități de avansare și dezvoltare pe măsură ce îți demonstrezi competențele și contribuția în cadrul firmei. Există posibilitatea de a ocupa poziții superioare în departamentul nostru sau în alte divizii relevante.
8. Recunoașterea și aprecierea performanțelor: Ne dorim să recunoaștem și să apreciem performanțele tale remarcabile. Vei primi feedback constant și oportunități de recunoaștere a contribuției tale la succesul organizației.
Descrierea companiei
Suntem o firmă de intermediere specializată în piața imobiliară, oferind servicii de top clienților noștri din întreaga regiune. Ne dedicăm să facilităm procesul de vânzare, cumpărare și închiriere a proprietăților, oferind o experiență transparentă, eficientă

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici