Autentifică-te și aplică Intră în cont Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Angajez Lucrărori comerciali

2.800 LEI
ID 875181
acum o săptămână
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Alimentație / Comerț

duplicate

1

Ești o persoană ce se caracterizează prin dinamism, energie și spirit de echipă? Dacă raspunsul tău este unul pozitiv atunci te așteptăm cu brațele deschise să faci parte din echipa mea.

Despre tine:

Experiență și abilități: Nu este necesară o experiență anterioară. Abilitatea de a înțelege și de a pune în aplicare instrucțiuni scrise și/sau verbale.

Fizic: Prezență cheie în orice zonă a magazinului atunci când este necesar și operarea unui sistem computerizat de puncte de vânzare/casă de marcat.

Ce vei face ca Lucrator comercial?

Lucrătorul comercial întampină și servește oaspeții, pregătește produsele, menține standardele de siguranță alimentară și salubritate. Prezinta un serviciul excepțional pentru oaspeți, ce este o componentă majoră a acestei poziții.

Beneficii:

Pachet salarial atractiv: programului de lucru Luni- Vineri , weekend liber . Salariul va fi discutat in timpul interviului.

Oferim training pentru îmbunatatirea abilitatilor de comunicare și de vanzare cât și a lucrului în echipă, prepararea produselor și menținerea siguranței alimentare,magazin produse alimentare.
Salariu 2800 lei.

Contactează utilizatorul

Angajez Lucrărori comerciali
Paraschivei Alexandru
ID 875181
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici