Cine suntem noi?
Privileg este un furnizor complex de solutii dedicate evenimentelor.
Am inceput povestea in 1996, din pasiune pentru mancare si cu convingerea ca aceasta poate condimenta intr-un mod fericit viata.
Daca cerintele noastre rezoneaza cu ce-ti doresti tu, te asteptam la sediul nostru sa ne povestesti experientele si dorintele tale.
Candidatul ideal:
• Absolvent studii superioare in domeniu;
• Experienta pe o pozitie similara, minim 3 ani
• Cunostiinte HACCP
• Dorinta de invatare
• Responsabilitate si integritate
• Atentie sporita la detalii
• Relationare buna cu membri echipei
• Cunostinte utilizare Office
• Limba engleza - cel putin nivel conversational
Atributii:
• sustine procesul de urmarire si control in productie in toate fazele acestora
• realizeaza zilnic controlul preoperational, operational, postoperational
• urmareste implementarea actiunilor corective/preventive, rapoarte de actiuni corective/preventive;
• realizeaza instruiri cu personalul din productie în scopul programului de siguranta a alimentului
• urmăreste planul de monitorizare a etapelor, colectarea mostrelor şi testarea acestora cu partenerii externi (laboratoare)
• Intocmeste dosarul de produs nou (specificatii tehnice, retete, buletine de analize, instructiuni tehnologice, etc.)
• Identifica si propune metode de imbunatatire, mod de lucru, produse si materii prime pentru cresterea productivitatii
• este responsabil cu mentinerea si inregistrarea documentatiei de calitate si a trasabilitatii categoriei de produse alocate
• intocmeste, revizuieste, documentatia tehnica a procedurilor de sistem, instructiunilor de lucru si a altor documente specifice departamentului de asigurarea calitatii;
• participa la activitatile de audit intern
• intocmeste si semneaza certificatele de conformitate
Ce oferim:
• Contract individual de munca pe durata nedeterminata
• Pachet salarial in raport cu experienta si munca prestata
• Dezvoltare personala si profesionala.
• Mediu de lucru dinamic si orientat pe rezultate