Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Salvează anunțul
JobZZ.ro

Angajam receptionera sala arte martiale

2.000 LEI
ID 863623
acum o săptămână
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Serviciu Clienți / Call center,    Secretariat / Office / Back Office

DESCRIERE
FISA DE POST RECEPTIONERInainte de toate receptionera ar trebui sa il primeasca pe potentialul sau actualul client ca si cum acesta ar fi un oaspete care intra pentru prima data in casa sa. Un suras natural, un ton calm al vocii si niste gesturi bine controlate ii vor fi, garantat, de ajutor celui care a pasit prima data in clubul nostru. Asistentul de la receptie este prima interfata a clientului cu clubul, reprezinta partea organizatorica, de aceea trebuie sa fie la zi cu toate modificarile care apar in cadrul clubului: abonamente, antrenori, program, oferte, obiectele din sala.

Obiectivul asistentului de la receptie este sa ajute clientul sa isi faca un abonament, sa culeaga informatiile necesare in softul Zenplanner si sa ajute clientii existenti cu produse, echipamente, chei, vestiar, etc. De asemenea, este vital ca asistentul de la receptie sa urmeze procedura salii legate de semnarea fiselor de membru, informarea antrenorilor cu numarul de clienti in sala la fiecare antrenament, etc.

Responsabilitati si sarcini:Deschide sala la venire si o incuie la plecare si se asigura ca sistemul de alarma este operational.

Trebuie sa fie prezent(a) la sala cu cel putin 15 min inainte de inceperea primului antrenament din tura.

Verifica starea de curatenie a salii la venire.

Se asigura la plecare ca dusurile, luminile, aparatura sunt oprite si ca sistemul de alarma este armat.

Permite intrarea in sala de antrenament doar staff-ului, membrilor din echipa de performanta si a membrilor cu abonament valabil.

Se asigura ca fiecare client ce achizitioneaza un abonament (sau doar sedinta) primeste, completeaza si semneaza o fisa de membru iar in cazul minorilor, se asigura ca parintii acestora completeaza formularul in numele copilului si il semneaza.

Promovarea activa , zilnic, catre clienti , a activitatii, serviciilor, produselor si programul salii de antrenamente.

Responsabilitati de contabilitatea primara, registru de casa zilnic, inventar lunar.

Promoveaza produsele aflate la vanzare catre membrii salii(comision vanzari)

Se implica in mod activ si isi asuma orice responsabilitate pentru asigurarea unei bune desfasurari a activitati a salii de antrenamente.

Verifica la venire stocul de bauturi, tabelul de consumabile, igiena , completat de femeia de serviciu si stocul de echipamente.

Conform verificarilor facute mai sus, la inceputul turei, stabileste necesarul de consumabile zilnic si confirma impreuna cu managerul despre comanda necesara.

Ofera vizitatorilor informatii intr-un mod profesional, prezentandu-le atat sala cat si serviciile si produsele oferite conform training-ului oferit la angajare.

Raspunde de preluarea corespondentei sosita pe adresa firmei.

Incaseaza banii pentru serviciile si produsele oferite de organizatie si raspunde de gestionarea acestora.

Tine evidenta serviciilor si produselor vandute in tabelul receptiei (Excel).

Verifica valabilitatea abonamentelor clientilor la intrare.

Verifica cu antrenorul numarul de elevi din cadrul clasei.

Are responsabilitatea de a tine 2 ture pe zi in situatiile de urgenta sau in cazul in care un coleg lipseste anuntat/concediu (turele vor fi remunerate).Orar de lucru :Program de lucru:

Luni-Vineri : 16:00 - 22:00

Sambata ( 2 ori pe luna) 10:00-14:00

Duminica ( 2 ori pe luna) 10:00-14:00Toti aplicantii sa lase mesaj cu un CV atasat si cu raspuns la intrebarea : Care este salariul minimum acceptat?Descrierea companiei

Absoluto este sala de BJJ si MMA cu cele mai bune rezultate din Romania. Fondat in Bucuresti in 2004, clubul a adunat rezultate de exceptie de-a lungul timpului:

– peste 1500 de medalii in competitii interne si internationale

– Titluri de Campioni Europeni si Mondiali in Brazilian Jiu Jitsu, Kempo si Newaza

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici