Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Angajam Lacatus, Sculer matriter, Bobinator, Electronist CTC

Salariu confidenţial
ID 861547
acum 13 ore
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Producție,    Mentenanță / Instalații,    Construcţii / Amenajări,    Administrativ / Logistică

Tip job

Full time

ISAF S.A. angajeaza pentru uzina de productie confectii metalice aflata in zona Piata Giulesti personal pentru: LACATUS, SCULER MATRITER, BOBINATOR, ELECTRONIST CTC/TEHNICIAN CONTROL.

Programul de lucru este de luni pana vineri in intervalul 07.00 – 15.30.
Detalii la telefon 0725.809.842 sau CV pe email [email protected]

LACATUS CONFECTII METALICE / LĂCĂTUS MONTATOR pentru lucru pe masini de debitat (fierastrau, ghilotina, masini de gaurit) pe baza desenelor tehnice. Realizează repere si produse prin operatii de prelucrare pe masini unelte specifice, montarea confectiilor metalice, pieselor si semifabricatelor. Execută lucrări de: trasare, debitare, ajustare, găurire, asamblare, montaj.

SCULER MATRITER pentru confectionarea de scule, dispozitive, verificatoare, modele si sabloane, stante si matrite de complexitate medie, conform cerintelor tehnologice, pe baza documentatiei furnizate de maistru.

BOBINATOR pentru montarea, reglarea, instalarea masinilor electrice si altor echipamente si dispozitive electrice.

ELECTRINIST CTC/TEHNICIAN CONTROL pentru control tehnic de calitate la verificarea produselor, cu experienta pentru punerea in functiune si depanarea produselor si circuitelor electronice de joasa tensiune, cu bune cunostiinte de electronica, word si excel. Executa controlul tehnic de calitate pe toata durata realizarii produselor pana la receptia lor de catre beneficiar, in conformitate cu cerintele impuse prin documentatia constructiva si tehnologica, precum si prin documentele managementului calitatii. Participa la receptia materialelor aprovizionate. Verifica si atesta prin semnatura pe nota de intrare receptie calitatea materialelor aprovizionate.

Contactează utilizatorul

Angajam Lacatus, Sculer matriter, Bobinator, Electronist CTC
ISAF S.A. | ISAF S.A.
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 861547
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici