Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Număr de telefon verificat
Angajam Bucătar pe Cald
Full time  |  Mid-Level  |  Alimentație / Comerț
Salariu: 4.500 LEI
Acum 3 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Operator pc/ Asistent manager
Full time  |  Junior/Entry Level / Fără studii superioare / Mid-Level / Student
Acum 3 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Angajam ajutor de bucatar
Part time  |  Turism / Restaurante / Hoteluri
Salariu: confidenţial
Acum 3 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Angajam tehnician aparate cafea
Prestări servicii
Salariu: 3.000 LEI
Acum 4 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Tehnician service case de marcat
Full time  |  Junior/Entry Level  |   / Inginerie / Tehnologie
Salariu: 4.000 LEI
Acum 5 ore Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
JobZZ.ro

Ajutor de Ospatar (restaurant din mall AFI Cotroceni)

650 EUR
ID 877130
acum o lună
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Turism / Restaurante / Hoteluri

Tip job

Full time

Nivel carieră

Mid-Level,    Necalificat,    Fără studii superioare,    Junior/Entry Level

Pentru unul dintre clientii nostri, restaurant in centrul comercial AFI Cotroceni, recrutam Ospatar-Asistent.

Responsabilitati Principale:

Servirea clientilor: Asista chelnerul principal in servirea clientilor, asigurandu-se ca toate cerintele acestora sunt indeplinite conform standardelor stabilite.
Pregatirea mesei: Ajuta la aranjarea meselor, inclusiv la asezarea servetelelor, tacamurilor si a paharelor.
Servirea mancarii si bauturilor: Ajuta la transportul si servirea mancarii si bauturilor de la bucatarie la mesele clientilor.
Curatarea si rearanjarea mesei: Participa la curatarea meselor dupa plecarea clientilor si pregateste mesele pentru clientii urmatori.
Alte Responsabilitati:

Mentinerea curateniei: Asigura curatenia in zona de servire si in alte spatii ale restaurantului.
Gestionarea inventarului: Contribuie la gestionarea si reimprospatarea inventarului de bauturi si alte materiale necesare in servire.
Colaborare cu echipa: Colaboreaza strans cu ceilalti membri ai echipei pentru a asigura un serviciu fluid si eficient.

Competente si Abilitati Necesare:

Orientare catre client: Capacitatea de a satisface nevoile clientilor cu profesionalism si amabilitate.
Comunicare eficace: Abilitatea de a comunica clar si eficient cu colegii si clientii.
Rezistenta la stres: Capacitatea de a lucra intr-un mediu rapid si adesea stresant.
Flexibilitate: Disponibilitatea de a lucra in ture, inclusiv in weekenduri si sarbatori.
Atentie la Detalii: Acuratete in urmarirea standardelor de serviciu si in mentinerea calitatii serviciului.

Doar candidatii eligibili vor fi contactati in maxim 2 saptamani. Toate informatiile vor fi tratate ca fiind strict confidentiale.

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici