Autentifică-te și aplică Intră în cont Salvează anunțul
JobZZ.ro

Warehouse Operative UK - plecari imediate si fara comisioane

2.200 EUR
ID 805515
acum 3 zile
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Vânzări,    Serviciu Clienți / Call center,    Secretariat / Office / Back Office,    Prestări servicii,    Administrativ / Logistică

Ţară

Anglia

Tip job

Full time

Nivel carieră
Necalificat,    Fără studii superioare
Limbi străine
Engleză

Trimiteti prin mesaj numele si prenumele, numar telefon, apoi veti fi contactati din sistem, de la departamentul pentru romani, pentru informatii job, procedura si modalitate plecare.

Compania este britanica, nu angajam prin intermediari sau firme romanesti. Nu se accepta de nici un fel taxe sau comisioane pentru job. Este ilegal in UK.
Oferim mare seriozitate, va rugam la fel.

Solicitam:
- Limba engleza nivel mediu/conversational
- Angajam barbati, femei cupluri
- Se angajeaza romani, cat si alte nationalitati, cetateni UE cu drept de lucru in UK
- Varsta de angajare pana la 55 de ani, inclusiv. Se mai accepta si 56-57 ani maxim, daca persoana este apta de munca, conditie fizica buna
- Fiecare persoana trebuie sa fie disponibila de a pleca rapid, maxim 1 saptamana de la acceptarea in program la job.

Spatii de cazare/chirie:
- Cazari contra cost, in fiecare locatie unde se ofera locuri de munca in depozite. La sosire in cazare, se achita 350 lire de persoana. Cuplul achita tot de persoana. Suma inseamna chiria pe primele 2 saptamani cu utilitatile aferente incluse, depozit de stricaciuni si taxa agentie imobiliara UK. Depozitul este rambursabil la plecarea din cazare, cu notificare inainte cu 3 saptamani. Se face contract de housing.
- Apoi, din a 3-a saptamana se achita din salariu chiria saptamanala, intre 60-70 lire cu utilitati incluse, tot de persoana.
Nu mai mult de 2 persoane/camera. Cuplurile, grupurile stau impreuna si lucreaza impreuna, nu se separa. Conditii foarte decente de locuit in fiecare saptiu de cazare din fiecare locatie. Mobilat si utilat.

Salarizarea intre 9.5 lire net/ora si 18.5 lire net/ora, functie de turele lucrate (zi/dupa amiaza/noapte), zile de sarbatoare etc. Orele suplimentare sunt platite cu 1 lira net in plus la ora. Castig intre 1800 - 2000 lire net/luna, functie de cat lucrati. Se poate depasi in perioade super aglomerate, gen sarbatori.
Plata salariului se face saptamanal, in ziua de vineri, numai in cont bancar/pe card deschis in Anglia dupa sosire, pentru ca se lucreaza legal. Primul salariu se plateste dupa doua saptamani.
Se lucreaza 5 zile/saptamana, 8 ore/zi garantate, se pot lucra si 6 zile cat si ore suplimentare la cererea dvs.
Contract legal de munca, 3 luni prelungire la 1 an.
Se asigura asistenta gratuita , atat inainte de plecare, pe drum si dupa sosire.

Plecarile sunt ASAP (cat de rapid posibil puteti), dar nu mai mult de 1 saptamana de cand ati fost acceptati. Sa aveti aceasta disponibilitate.
Se pleaca saptamanal.

-

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici