Autentifică-te și aplică Intră în cont Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Ingrijitoare pt. batrana Belgia-doamna cu franceza

1.800 EUR
ID 808224
acum 3 săptămâni
Brasov, Brasov
Domeniu de activitate

Asistență socială

Ţară

Belgia

Stimate doamne,
Acest anunt este numai pt. doamnele care doresc sa lucreze legal , cu contract german de munca.Nu se lucreaza pe Gewerbe.Nu se lucreaza la negru.
Firma germana cu sediul in Aachen angajaza urgent cu contract german legal de munca 1 DOAMNA CU FRANCEZA pt. ingrijire batrana mobila , pt. filiala din Belgia .Aachen este la 6 km distanta de fosta granita germano-belgiana.Firma are si filiala in Belgia.
Pacienta
:Elisabeth- 07.09.1937
LOCATIE 4300 WAREMME, BELGIQUE
Doamna nu are dementa, este in buna stare fizica. De 2x pe zi vin infirmierele pt. ingrijire corporala.Nu este necesar sa va trezi noaptea, pacienta doarme f. bine. Locuieste singura.Pt detalii sunati la 0775574153.
Incepere pe 3 decembrie.
SALARIUL 1800
Firma va plateste toate contributiile sociale- pensie , sanatate, somaj , accidente.
Se ofera:
:  Un contract legal de muncă german Asigurare de sănătate germana  Asigurare suplimentara de accident pt. strainatate
Contribuțiile plătite de angajator: pensie, sănătate și pierderea locului de muncă, asigurarea de șomaj, asigurare VGB și PROVIKMO in caz de accident, plus, desigur asigurare de ingrijire. Toata perioada lucrata este considerata vechime in munca si este luata in calcul la asigurarea pensiei D-voastre  Un salariu competitiv. Sprijin individual și asistență pentru fiecare angajat în muncă. Transport gratuit la locul de muncă și înapoi la locul de plecare. Plată lunară în timp util. Durata minima a contractului esta de 2 luni cu opțiunea de reînnoirea contractului.Transport.
Contact pt. detalii si informatii:0775574153 sau MESS.
Va multumesc!

Contactează utilizatorul

Ingrijitoare pt. batrana Belgia-doamna cu franceza
Ciustanu Plh24
ID 808224
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici