Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Specialist in sisteme solare in Germania

1.800 EUR
ID 869089
acum 3 săptămâni
Brasov, Brasov
Domeniu de activitate

Energetică

Ţară

Germania

duplicate

1

Ați absolvit o formare profesională ca instalator de sisteme solare și căutați un loc de muncă cu salarii echitabile și perspective de viitor?
Atunci ați ajuns la locul potrivit. Locul dumneavoastră de muncă este in Germania. Vă oferim un salariu de 1800 € net și cazare la o chirie lunară de 300 €. Plătiți mâncarea în mod independent. Duminica și sărbătorile legale sunteți liber si va puteți petrece timpul cum doriți. Desigur, va oferim un salariu suplimentar pentru zilele de sâmbătă lucrate.
Aveți posibilitatea de a vă extinde activitățile, sunteți implementat în diferite domenii și aveți perspective pentru o creștere salarială. Călătoria dumneavoastră din Romania va fi finanțată, iar aici, la fața locului, veți avea pus la dispoziție un vehicul al firmei pentru misiuni. De asemenea, aveți la fața locului o persoană de contact care vorbește limba română. Ne bucurăm dacă aveți deja cunoștințe de limba germană.
Perioada de probă este de o lună, iar perioada de preaviz este de două săptămâni.
Subliniem faptul că firma noastra caută și angajează doar profesioniști instruiți și cu experiență. Pentru a putea verifica exact acest lucru, vă rugăm să ne trimiteți documentele și certificatele de candidatură prin e-mail sau WhatsApp la datele de contact de mai jos și nimic nu poate sta în calea angajării dvs.

Contactează utilizatorul

Specialist in sisteme solare in Germania
Claudia
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 869089
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici