Autentifică-te și aplică Intră în cont Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Shop Assistant

Salariu confidenţial
ID 872362
acum 2 săptămâni
Brasov, Brasov
Domeniu de activitate

Transport,    Vânzări

Tip job

Full time

duplicate

1

Mail Boxes Etc Romania, parte a retelei de francize MBE Worldwide prezenta cu peste 3200 de centre de solutii in intreaga lume, este in cautarea unui Shop Assistant pentru locatia MBE Brasov. Ne dorim ca noul coleg/colega sa fie o persoana orientate catre nevoile clientilor MBE si perseverenta in gasirea si aplicarea celor mai bune solutii pentru acesta.

Iata in ce va consta activitatea ta in cadrul echipei noastre:

- vei fi persoana de contact pentru toti clientii locatiei MBE Brasov;

- vei pregati documentele de transport (AWB) pentru livrarile generate in locatia MBE;

- vei tine evidenta rambursurilor si deconturilor cu furnizorii si clientii MBE;

- vei fi persoana de contact pentru furnizori;

- vei fi responsabil cu ingrijirea si rezolvarea provocarilor operationale legate de servicile oferite in cadrul retelei (curierat, logistica, ambalare, print, casute postale si birotica).

- activitati administrative si de secretariat (evidenta livrari si rambursuri, deconturi, facturare, urmarire incasari, etc.)


Cerinte:

- Persoana organizata, motivata, constiincioasa si serioasa;

- Abilitati foarte bune de comunicare si interactionare cu clientii si furnizorii;

- Cunostinte operare PC, obligatoriu excel si Outlook;

- Abilitatea de a gasi rapid solutii;

- Cunoasterea limbii engleze este un avantaj;Beneficii

Pe langa pachetul salarial motivant si o echipa plina de entuziasm si tanara din care vei face parte, iti oferim posibilitatea de a te dezvolta din punct de vedere profesional in cadrul Mail Boxes Etc. Romania.

Noi iti oferim libertatea de a-ti exprima ideile iesite din comun pentru a promova si pentru a extinde centrul de solutii in curierat, logistica, ambalare, marketing, design grafic, print, casute postale si birotica.

Daca esti o persoana proactiva, cu excelente abilitati de comunicare, negociere, convingere, si consideri ca esti exact ce ne lipseste noua pentru a intregi echipa, asteptam cu interes CV-ul tau sau ne poti trimite un Video scurt despre tine si ce vrei sa faci.Cine suntem


Fondata in San Diego, California, in 1980, Mail Boxes Etc. a fost introdusa in Italia in 1993 de Graziano Fiorelli ca Master francizat pentru marca MBE. De la deschiderea centrului pilot in 1993, reteaua italiana MBE a crescut la peste 560 de centre. MBE Italia a achizitionat ulterior drepturi de licenta master MBE pentru Spania, Germania si Austria iar in 2009 a devenit singurul proprietar al marcii Mail Boxes Etc si francizor al sistemului de franciza MBE. In anul 2019 Mail Boxes Etc. intra pe piata din Romania. Dupa perioada de induction necesara la nivelul tarii noastre, in anul 2021 am inceput dezvoltarea retelei MBE Romania fiind prezenti deja in Bucuresti, Bacau, Timisoara, Cluj-Napoca, Satu-Mare, Ploiesti, Iasi si Brasov.

Daca esti interesat, trimite CV-ul la adresa de mail: [email protected]

Contactează utilizatorul

Shop Assistant
Anca Stefania
ID 872362
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici