Autentifică-te și aplică Intră în cont Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Șef de Echipă Foraj

Salariu confidenţial
ID 880191
acum 2 săptămâni
Brasov, Brasov
Domeniu de activitate

Petrol / Gaze

Ţară

Arabia Saudită

duplicate

1

Căutăm un Șef de Echipă Foraj pentru a se alătura Departamentului de Foraj Resurse Neconvenționale (URDD). Rolul principal al candidatului va fi să supravegheze operațiunile de teren ale echipelor de foraj și reparații la sol, implicate în executarea lucrărilor programate pe sonde adânci sau critice.
Supraveghează și monitorizează operațiunile unei echipe contractate care desfășoară lucrări de foraj sau remedieri pe sonde cu adâncimi cuprinse între 18,000 - 23,000 de picioare. Titularul postului va asigura că contractorul efectuează lucrările într-o manieră sigură și acceptabilă și că acesta își îndeplinește toate obligațiile contractului său. Coordonează livrările materialelor și echipamentelor necesare și se asigură că acestea sunt disponibile când echipa de foraj este pregătită pentru utilizarea lor.
Șeful de Echipă Foraj administrează contractele pe teren și servește ca principală legătură între companie și contractor.
A) Se asigură că toți membrii echipei de foraj și furnizorii de servicii respectă standardele și cerințele de siguranță ale Saudi Aramco.
B) Supraveghează și monitorizează toate operațiunile desfășurate pe sonde.
C) Face recomandări privind metode alternative sau echipamente atunci când apar situații neobișnuite.
D) Coordonează livrările materialelor la sondă pentru a asigura disponibilitatea acestora când sunt necesare.
E) Se asigură că contractorul îndeplinește toate cerințele contractului său.
F) Lucrează împreună cu inginerii de foraj și reparații pentru a se asigura că sunt urmate practicile moderne de foraj.
G) Aprobă raportul zilnic al contractorului.
H) Se asigură că echipamentele și echipa contractorului sunt întreținute corespunzător pentru a evita perioadele de nefuncționare.
I) Îndeplinește alte sarcini diverse, conform indicațiilor Supt.
J) Se asigură că standardele de prevenire a suflării de la Saudi Aramco sunt respectate în toate aspectele, inclusiv configurarea echipamentelor, testarea și răspunsul echipei. Asigură că echipa și personalul respectă standardele și procedurile de siguranță stabilite de Saudi Aramco."

CALIFICĂRI ȘI EXPERIENȚĂ
„A) Treisprezece (13) ani de experiență relevantă în operațiuni de foraj și reparații, inclusiv experiență de supraveghere dobândită, de obicei, prin progresie pe o echipă de foraj sau reparații.

SAU -
B) Diplomă de licență în Inginerie cu șapte (7) ani de experiență în operațiuni de foraj și reparații, inclusiv experiență adecvată de supraveghere pe o echipă de foraj sau reparații.
C) Disponibilitatea de a locui în zone izolate în tabere mobile.”

Contactează utilizatorul

Șef de Echipă Foraj
Mohamed Ben Grich | MK RE CONSULTING AND SERVICES S.R.L.
ID 880191
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici