Autentifică-te și aplică Intră în cont Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Sales Executive

Salariu confidenţial
ID 861871
acum o săptămână
Arad, Arad
Domeniu de activitate

Vânzări

Tip job

Full time

Nivel carieră

Mid-Level,    Fără studii superioare,    Junior/Entry Level

Permis de conducere
Categoria B

Candidatul Ideal :
SC Optimall Optic SRL cauta un nou coleg!
Daca doriti sa faceti parte dintr-o echipa tanara, care are nevoie de dvs in departamentul de vanzari.
Candidatul ideal pentru noi are experienta in distributia entilelor aeriene , ramelor de vedere sau a lentilelor de contact , este o persoana sociabila, ce nu se sperie de provocari, ci gaseste o motivatie in acestea.
Descrierea jobului

Disponibil la calatorii in 3 zile lucratoare interes de serviciu (M, M, J) Promovarea si vanzarea produselor , lentile aeriene , lentilelor de contact , aparatura pentru optica medicala , accesorii Cunoasterea produselor din punct de vedere tehnic si al aplicatiilor; Monitorizarea segmentului de piata; Dezvoltarea si mentinerea relatiilor cu clientii. Atitudine independenta si pozitiva, seriozitate Cunoasterea pachetului MS Office, Mozilla .


Oferim :
masină de serviciu, telefon , comision din vanzari , bonusuri , asigurare privata ,oportunitate de a cumpara masina de serviciu dupa perioada de leasing. traininguri oportunită ide dezvoltare personala si profesionala; , fidelitate , stabilitate pentru a lucra într-o companie de succes.

Descrierea companiei

Politica noastră de afaceri

Baza politicii noastre de afaceri este colaborarea și flexibilitatea.

Partenerii noștri cu care în multe cazuri suntem în legătură directă de mai mulți ani, ne ajută ca serviciile noastre și diversitatea noastră de produse să corespundă cerințelor moderne ale consumatorilor noștri.

Misiunea nostră

Misiunea Optimall Optic Srl este ca pe piața ochelarilor să devină un furnizor de încredere, profesional, responsabil în ceea ce priveşte mediul înconjurător, care să corespundă cerințelor epocii moderne. Prin achizițiile, dezvoltările noastre ne vom strădui să evaluăm la maxim nevoile cumpărătorilor, iar planurile noastre le vom realiza împreună cu ei, în concordanță cu necesitățile lor.

Fiabilitate

Credem că baza competitivității societăților economice din țară este formarea unui cerc de furnizori aleși cu precauție, de încredere. La selectarea produselor noastre ne străduim să lucrăm cu furnizori de încredere ca fabricile germane Stepper și care au demonstrat deja cerințele de calitate la standarde înalte, sau întreprinderea franceză de producție a echipamentelor de atelier Technidis, putem evidenția și mărcile grupului japonez Charmant, cu brandurile ELLE, Esprit, care asigură un nivel profesional înalt cu care vă puteți deservi a clienții. Fiecare muncitor al firmei noastre lucrează pentru a pregăti comenzile cumpărătorilor noștri la timp și cu o precizie maximă, și pentru a le expedia. În vederea dezvoltării sustenabile acordăm o atenție deosebită comunicării intensive cu partenerii noștri, pentru a fi capabili să gestionăm cerințele mai repede și mai eficient. Experiența noastră de mai mulți ani și echipa noastră profesională selecționată cu grijă sunt garanția serviciilor noastre de calitate. Colegii noștri sunt educați continuu, participăm la conferințe profesionale, la expoziții din străinătate și la cursuri de specializare a furnizorilor.

Politica în domeniul calității

Asigurarea calității necesită un mod de gândire orientat spre proces, care trebuie să fie prezent în toată întreprinderea, deoarece fiecare proces din întreprindere este direcționat pentru crearea de valori, sau ajută în mod indirect la acest lucru. De aici rezultă că într-un fel sau altul calitatea produsului/serviciului este influențată de fiecare fază a procesului. Mulțumirea cumpărătorilor noștri este rezultatul muncii de calitate unite și corelate a reprezentanței teritoriale și a secției de livrare a coletelor.

Responsabilitatea față de mediu

Fiind o întreprindere responsabilă considerăm că e important ca activitatea noastră economică să fie în concordanță și cu mediul înconjurător. Noua noastră întreprindere se străduiește să reducă utilizarea hârtiei, optimizăm planificarea rutelor de deplasare ale autovehiculelor noastre, ne îngrijim de reciclarea ambalajelor

Contactează utilizatorul

Sales Executive
A BOROS | SC OPTIMALL OPTIC SRL
ID 861871
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici