Anunțul a fost dezactivat!
JobZZ.ro

Responsabil lucrare

Salariu confidenţial
ID 874683
acum o săptămână
Bacau, Bacau
Domeniu de activitate

Construcţii / Amenajări,    Energetică

Tip job

Full time

Nivel carieră

Junior/Entry Level,    Mid-Level

duplicate
1

Bună,

Bine ai venit pe pagina noastră.

Colegii noștri din Electromontaj au nevoie de forțe noi pentru portofoliul de proiecte în continuă creștere și caută colegi/e pentru proiectele aflate in derulare, cu următoarele abilități:

- Studii universitare- facultatea de Electrotehnică / Construcții
- Minim 3 ani experiență pe o poziție similară.
- Noțiuni de Project Management
- Cunoștințe de Microsoft Office Excel
- Cunostinte de limba Engleza ofera un avantaj

De asemenea, dacă ești o persoană proactivă, cu inițiativă, orientată către rezultate, ai abilitatea de la lucra în echipă și ești disponibil/ă pentru deplasări în țară sau în afara țării, ești cu atât mai potrivit/ă în echipa noastră.

Ce vei face la noi?

Te vei ocupa de implementarea lucrărilor pe șantier astfel:

- Planificarea, organizarea, monitorizarea si verificarea integrala a activitatilor la nivel de santier
- Conducerea directa a activitatilor de executie in santier
- Evaluarea si raportarea situatiei de lucrari si verificarea calitatatii lucrarilor
- Supravegherea permanenta a desfasurarii lucrarilor de executie
- Participarea la toate evenimentele proiectului (receptii pe faze determinante, receptii partiale sau finale, inclusiv receptia lucrarilor subcontractantilor) asigurand pregatirea adecvata a acestora

De ce să vii la noi?
Pentru că aici parte de tot respectul cuvenit, într-un mediu de lucru dinamic, cu un program flexibil (vineri este program scurt) și ai posibilitatea să crești profesional.
Suntem o echipă diversă, cu oameni faini, o echipă în care nu există eu ci noi , și odată ajuns la noi, ești parte din familia noastră.
Dacă ai citit tot anunțul și ai ajuns până aici, acum fă pasul final și aplică!

Electromontaj este o companie globală de construcții-montaj, cu sediul în România, cu proiecte în întreaga lume. Proiectăm, construim, transformăm şi menţinem infrastructura pentru distribuţia inteligentă a energiei electrice.
Avem peste 70 de ani de experienţă în infrastructura de distribuţie de înaltă tensiune cu peste 400000 de kilometri de linii aeriene de transport de medie şi înaltă tensiune. Suntem încrezători cu privire la viitor datorită celor aproximativ 1 500 de ingineri şi profesionişti care au demonstrat că excelenţa este realizabilă.

Ce facem:
Grupul EM include companii care furnizează cabluri electrice, cleme şi fitinguri, construiesc stâlpi, fundaţii forate, staţii electrice. Avem capacitatea de a derula proiecte diferite, pe toate continentele, în acelaşi timp, la cele mai înalte standarde de calitate. De asemenea, avem capacitatea de a dezvolta o gamă largă de proiecte de construcţii în diverse industrii: energie verde, telecomunicaţii, imobiliare, utilităţi şi infrastructură rutieră etc. Deţinem o staţie de testare stâlpi una dintre cele mai mari şi mai moderne din lume.

Te aștepăm alături de noi dacă:
Vrei să ai impact; Îți place să contribui; Crezi în puterea echipei și a țelului comun; Ești o persoană responsabilă, iar siguranța ta și a celor de jur este o prioritate pentru tine.

Locații Electromontaj în România:
Sediul Central; Sucursala București; Sucursala Bacău; Sucursala Craiova; Sucursala Pitești; Stația de Încercări Stâlpi; Fabrica de Stâlpi Metalici Zincați; Fabrica de Cleme și Armături.

Locații Electromontaj externe:
Sucursala Bulgaria; Sucursala Cipru; Sucursala Emiratele Arabe Unite; Sucursala Iordania.

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici