Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Responsabil control / calitate Belgia

1.800 EUR
ID 857780
acum 2 săptămâni
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Industrie ușoară / Confecții

Ţară

Belgia

Pentru un client important din Belgia, Let’sWork angajeaza RESPONSABIL CALITATE/CONTROL.
Sunteți responsabil pentru calitatea pieselor pe care le primim de la furnizori. Aceasta prin verificarea mostrelor de la furnizori, efectuând măsurători și teste și comparându-le cu o piesă de referință. Acestea sunt efectuate cu o gamă variată de instrumente de măsurare și configurații de testare. Veti intra in contact cu o gama foarte diversificata de piese, atat electrice, hidraulice cat si mecanice.

Mai exact, sarcinile tale constau în:
Evaluarea critica a componentelor (eșantioanelor). Te bazezi pe fise tehnice (să zicem pașaportul tehnic al unei piese de referință, în care erau incluse dimensiuni și toleranțe, material, fotografii etc.), care îți oferă îndrumările necesare. Dacă acestea nu sunt disponibile, vă bazați pe o piesă de referință, desene tehnice, informații din baza noastră de date. Regruparea acestor măsurători, rezultate și evaluări într-un raport bine aranjat, susținut de fotografiile și rapoartele de măsurare necesare. În evaluarea dvs., estimați în ce măsură o abatere este permisă sau nu.
Profilul candidatului:
Ai o diplomă tehnică. Ești practic și dornic să înveți. Vezi lucrul cu echipamente de testare și măsurare ca o provocare. Te poti exprima fluent în engleză. Ai permis de conducere cat. B ( avantaj cei care dispun de masina personala pentru deplasare ).
Descrierea jobului

Ce se ofera:
Un pachet salarial atractiv care include tichete de masă și asigurare. Program de lucru flexibil și atenție la un echilibru bun între viața profesională și viața privată. 20 de zile de concediu platit, plus 12 zile zile de sarbatoare legala. Un mediu de lucru ușor accesibil, fără trafic. O atmosferă de lucru caldă și deschisă, în care oamenii sunt centrali. O mentalitate contagioasă „Noi Suntem Unul”. Acordați atenție sănătății dumneavoastră fizice și psihice. Pauze de după-amiază și facilități sportive în parcul companiei si zona verde. Mâncăruri calde sănătoase și fructe gratuite. Acces la LinkedIn Learning și alte cursuri de formare.
Aplica acum! #letswork #belgium #happyjob #workabroad
Ne poti contacta si telefonic sau pe email: 0751 671473 / letsworkromania@gmail.com

Contactează utilizatorul

Responsabil control / calitate Belgia
LETSWORK
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 857780
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici