Mă numesc Sabou Georgiana Maria și aceasta e dorința mea: să fiu personal chef pentru familii, să le gătesc în locuința primitoare chiar sub ochii lor! Decizieluată în urma celor 3 ani de experiență și în special, ultimele luni de activitate în care m-am desprins de HoReCa și am pornit singură într-o călătorie absolut uluitoare! Creez magie, preparate exotice, vegetariene și nu numai, buget, necesar, rețete unice după nevoia trupului și încânt prin culoare și gust. În ultimele luni asta am făcut, am adunat oameni în comunitate/trib pentru a le găti și a le arăta o parte din Sufletul meu. Drept calificare, am absolvit cursul de ajutor de bucătar și cursul de cofetar-patiser. Studiile nu se opresc aici. Urmând, să mă descopăr și să mă dezvolt. Urmăresc orașul Timișoara deocamdată pentru acest pas și bineînțeles primesc invitații pentru aniversari, evenimente cu până la 30 oameni pentru alcătuirea și prepararea meniului, oriunde în țară și în străinătate.