Autentifică-te și aplică Intră în cont Salvează anunțul
JobZZ.ro

⭐Medici Radiologie / Psihiatrie + subvenție lunară⭐

108.000 EUR
ID 815430
acum 3 săptămâni
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Medical / Farmacie

Ţară

Danemarca

Tip job

Full time

Nivel carieră
Mid-Level,    Junior/Entry Level
Limbi străine
Engleză

***Așteptăm CV-urile voastre DOAR în engleză la : romania@ampliatalents.com

Recrutăm medici pentru oportunități de carieră în Danemarca, în special medici specializați în:

. Psihiatrie

. Radiologie

Danemarca are un sistem de sănătate foarte apreciat, iar salariile lor sunt printre cele mai mari din lume. Candidații de succes vor lucra în spitale publice și private, precum și în clinici private de ultimă generație, într-un context care va ajuta semnificativ procesul de dezvoltare personală și profesională.

Cerințe:

. o diplomă de masterat (sau o licență anterioară procesului Bologna) în Medicină de la o universitate din Uniunea Europeană;

. buna cunoaștere a limbii engleze;

. motivația de a învăța limba daneză;

. cetățenia UE (factor eliminatoriu);

Instrucțiuni:

Trebuie doar să aplicați la acest job si să trimiteți CV-ul (o versiune actualizată, în limba engleză) la romania@ampliatalents.com și unul dintre consultanții noștrii din România vă va contacta printr-un e-mail/SMS/apel telefonic în termen de 7 zile lucrătoare.

Oferim medicilor specialiști:

. contract de muncă cu normă întreagă, reglementat de Asociația Medicală Daneză;

. salarii începând de la 108.000 pe an (ofertele ar putea fi mai mari în funcție de experiența dvs. profesională), pentru 37 de ore de lucru/săptămână;

. vacanță - 6 săptămâni pe an;

. șansa de a vă vizita viitorul loc de muncă înainte de a începe;

. consilierea si susținerea dvs. pentru înregistrarea în Danemarca și la autoritățile locale, pentru obținerea tuturor documentelor necesare;

. transportul gratuit către Danemarca;

. sprijin pentru toate aspectele legate de taxe, cazare, relocare familie (dacă este cazul);

. curs gratuit de limba daneză PLUS ASISTENȚĂ/SUBVENȚIE LUNARĂ DE 1000 EUR (vedeți mai jos);

. șansa unei evoluții semnificative a carierei, deoarece veți lucra în spitale (publice/private) și clinici private de prestigiu și de ultimă generație.

CURS GRATUIT DE LIMBA DANEZĂ ȘI ASISTENȚĂ/SUBVENȚIE LUNARĂ DE 1000 EURO:

Acest curs va fi predat în sesiuni online, în direct. În aproximativ 5 luni, obiectivul final al candidatului va fi atingerea nivelului B2 de limba daneză. Dacă intenționați să vă mutați împreună cu soțul/soția sau familia, li se va oferi, de asemenea, posibilitatea de a participa gratuit la acest curs. În plus, până în a 5-a lună a cursului de limba daneză, vi se va acorda o subvenție de 1000 EURO pe lună, astfel încât să vă puteți dedica învățării limbii.

Nu ratați această oportunitate - luați legătura cu noi astăzi!

Serviciile noastre de consultanță sunt efectuate de o echipă cu experiență și fără costuri sau comisioane.

Așteptăm CV-urile voastre în engleză la : romania@ampliatalents.com

Confidențialitatea pe tot parcursul procesului, în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor - (UE) 2016/679 - este absolut asigurată.

Descrierea companiei

AMPLIA este o companie multinațională înființată în anul 2015, specializată în recrutarea de personal de primă clasă din Portugalia, Polonia, România, Spania și Italia. Am stabilit parteneriate de lungă durată cu unități de lux din întreaga lume - de la stațiuni de lux și hoteluri de 5 stele la restaurante premiate cu stele Michelin. Am plasat cu succes persoanele recrutate în Marea Britanie, Irlanda, Franța, Olanda, Grecia, Spania, Portugalia, precum și în alte țări.

Recrutăm și pentru Country Club-uri exclusiviste și prestigioase din Florida / SUA. Suntem de asemenea experți în recrutarea de personal pentru domeniul sănătății (Healthcare). AMPLIA este specializată în recrutarea de asistenți medicali, kinetoterapeuți, tehnicieni de radiologie, asistenți sociali, dentiști, medici (cu sau fără specializare) etc. Am recrutat în domeniul sănătății și plasat profesioniști în Regatul Unit, Franța, Olanda, Belgia, Elveția, Germania, Orientul Mijlociu și Statele Unite ale Americii.

Serviciile noastre de consultanță sunt efectuate de o echipă cu experiență și fără costuri.

/

/

/

AMPLIA

Deschidem orizonturile!

***Așteptăm CV-urile voastre DOAR în engleză la : romania@ampliatalents.com

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici