Anunțul a fost dezactivat!
JobZZ.ro

Lucrător depozit Anglia

2.000 EUR
ID 808612
acum o lună
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Administrativ / Logistică

Ţară

Anglia

Tip job

Full time

Lucrător depozit Anglia
Se angajează numai vorbitori de lb. engleză la nivel conversațional, mediu, avansat.
Vârsta maximă este 55 ani.
Disponibilitate de plecare rapidă, start job cât mai repede posibil.
Interviul va fi direct cu angajatorul. Nu se achită comision, tipul de relație realizându-se în mod direct.
Cazare: 350 / 380 lire sterline/persoană, toate costurile incluse in primele 2 saptamâni.Prețul este pentru 2 persoane în cameră, pentru o persoană în cameră prețul este 200 lire. Costul cazării se achită la intrarea în cazare. Cuplurile, grupurile stau la aceeași cazare, același job, același schimb.
-Salariu: 8.75-11.5 lire sterline/oră. Orele suplimentare sunt plătite extra. Beneficii suplimentare pentru randament, weekend, target.
Se lucrează 5 zile/săptămână, 2 zile libere prin rotație, în 2 sau 3 schimburi în funcție de depozitul în care sunteți angajați.
Contract pe 3 luni cu prelungire la 1 an, 3 luni fiind perioada de probă. Salariul crește cu 1 lira/oră după cele 3 luni.
Locații: diferite pe teritoriul UK. Stabilirea locației are loc la interviul direct. Fiecare candidat va avea un interviu telefonic de informare apoi imediat un interviu telefonic de angajare. Candidatii acceptați primesc scrisoare de confirmare a angajării si sunt rugați să se prezinte cât de curând posibil în Anglia pentru a începe munca.
Pentru a fi sunați și a avea loc interviul de informare avem nevoie de: Nume/Prenume; Data nașterii; Nivel engleză și disponibilitate de plecare la job.

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici