Autentifică-te și aplică Intră în cont Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Inginer Foraj -Petrol/Gaz

Salariu confidenţial
ID 880190
acum 2 săptămâni
Brasov, Brasov
Domeniu de activitate

Petrol / Gaze

Ţară

Arabia Saudită

duplicate

1

Căutăm un Inginer Foraj pentru a se alătura Departamentului de Foraj Resurse Neconvenționale (URDD).
Desfășoară și coordonează funcțiile de inginerie de foraj pentru a sprijini operațiunile complexe de foraj; și conduce proiecte majore de inginerie de foraj care necesită analize și soluții originale sau neobișnuite.
Inginerul de foraj dezvoltă analize de costuri, programe de foraj și reparații, rapoarte de finalizare; și efectuează studii de optimizare a ingineriei pe baza datelor de compensare și a performanței forajului, sporind eficiența. Dezvoltă proiectarea carcasei și finalizarea și asistă la testarea noilor materiale și tratamente de noroi și a noilor practici și tehnici de cimentare. Pregătește practici și proceduri standard de dezvoltare pentru a asigura eficiența maximă a forajului, în concordanță cu siguranța, economia, conservarea rezervoarelor și a acviferelor. Servește ca consultant pentru Management și diviziile operative privind proiectarea echipamentelor de foraj și finalizare, achizițiile și problemele și practicile de operare. Stabilește criteriile de proiectare a echipamentelor majore de câmp petrolier pentru a îndeplini cerințele operaționale în concordanță cu considerente economice și de siguranță solide. Servește ca Inginer de Proiect pentru toate activitățile implicate în operațiunea și construcția noilor sau existențelor sonde.
Unele dintre cele mai critice responsabilități ale Inginerului de Foraj sunt următoarele:
A) Oferă metode și proceduri solide de inginerie de foraj care să fie utilizate în problemele de foraj atribuite.
B) Execută și îndeplinește sarcini și studii în domeniile descrise în scop, asigurând conformitatea cu obiectivele generale ale tuturor fazelor operațiunilor de foraj în domenii, inclusiv optimizarea ratei de penetrare a forajului, noi tehnologii de foraj și studii de foraj.
C) Capabil să ofere suport tehnic pentru multe tipuri de sonde de foraj, inclusiv sonde complexe multilaterale și cu rază extinsă (ERD), sonde de petrol și gaze orizontale, sonde de gaze HPHT, offshore și în ape adânci și sonde neconvenționale. Sondele includ injecție de apă puternică și sonde de producție, sonde de explorare și toate tipurile de reparații, inclusiv HST-uri.
D) Proficient în analizarea datelor avansate de foraj și a performanței noilor sau existentelor tehnici de foraj pentru a determina necesitatea sau beneficiul studiilor, recomandărilor și/sau modificărilor cu privire la costurile unitare și eficiența operativă în concordanță cu cele stabilite.
E) Efectuează și pregătește diverse studii și rapoarte pe subiecte de foraj, apoi oferă recomandări, propuneri alternative și schițe preliminare de design și program cu date statistice de costuri, analize economice, date de susținere și grafice și prezintă, sau asistă la prezentarea studiului și propunerilor către Management, grupuri tehnice și operative.
F) Inițiază contururi detaliate de lucru și efectuează dezvoltarea finală a propunerilor tehnice și a studiilor proiectelor propuse.
G) Discută, coordonează și este capabil să rezolve orice probleme în domeniile atribuite cu personalul din întreaga Aramco și cu organizațiile externe pentru a asigura că concluziile și recomandările muncii sunt conforme și sunt în concordanță cu obiectivele și cerințele generale ale companiei.
H) Asistă la instruirea și îndrumarea noului personal, a inginerilor SA și a asistenților de inginerie.
I) Oferă asistență tehnică solidă și sfaturi diviziilor operative cu privire la problemele complexe de operare a forajului."

CALIFICĂRI ȘI EXPERIENȚĂ
"A) Diplomă de licență în Inginerie; de preferință în Inginerie Petrolieră, Mecanică sau Chimică.
B) Minimum 10 ani de experiență, astfel încât titularul să fie clar recunoscut ca un inginer de foraj senior în domeniul său.
C) Disponibilitatea de a lucra ocazional în zone izolate și de a înnopta în tabere mobile."

Contactează utilizatorul

Inginer Foraj -Petrol/Gaz
Mohamed Ben Grich | MK RE CONSULTING AND SERVICES S.R.L.
ID 880190
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici