Autentifică-te și aplică Intră în cont Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Coordonator Conformitate Teren

Salariu confidenţial
ID 880192
acum 2 săptămâni
Brasov, Brasov
Domeniu de activitate

Petrol / Gaze

Ţară

Arabia Saudită

duplicate

1

„Avem o cerință imediată pentru Coordonatori Experimentați în Conformitate pe Teren / Consilieri HSE pe teren, cu experiență relevantă în Foraj și Reparații de Sondă (D&WO) în sectorul Onshore al Petrolului și Gazului, pentru a se alătura echipei de Foraj Resurse Neconvenționale. În calitate de candidat de succes, veți fi responsabil pentru respectarea operațională și conformitatea cu standardele companiei în domeniul sănătății, securității și mediului, în plus, veți implementa, dezvolta și îmbunătăți politici și proceduri interne adaptate. Poziția necesită o cunoaștere extinsă și experiență în procesele/polițele de siguranță și conformitate, precum și o înțelegere profundă a operațiunilor D&WO, în special în ceea ce privește operațiunile platformelor onshore.

Responsabilități și atribuții:
A) Acționează în calitate de Consilier HSE pe teren pentru divizia de operațiuni, desemnat pentru platformele/locurile de foraj ale diviziei pentru probleme legate de siguranță, prevenirea pierderilor, mediu, sănătate ocupatională, conformitate și excelență operațională.
B) Realizează audituri și inspecții conform Sistemului de Management al Siguranței D&WO al Saudi Aramco și conform indicațiilor Supt. Operațiuni și Coordonatorului HSE al Departamentului, pentru a îndeplini obiectivele și așteptările de siguranță ale operațiunilor departamentului. Aceasta include asistarea echipelor de inginerie, operațiuni și HSE în menținerea proceselor existente și dezvoltarea de noi procese de siguranță legate de evaluarea și gestionarea riscurilor, formare în siguranță, integritatea activelor, operațiuni sigure, protecția mediului, siguranța contractorilor, pregătirea pentru situații de urgență, investigații de incidente, excelență operațională etc.
C) Realizează inspecții frecvente programate sau ad-hoc ale siturilor de operațiuni/foraj unconventional.
D) Participă la diverse studii/activități de siguranță, cum ar fi: Analize PHA, HAZOPs, JSA, investigații de incidente, evaluări de conformitate, activități de mutare a platformei.
E) Participă sau conduce studii de risc sau efectuează analize de consecințe.
F) Realizează inspecții premergătoare pentru noi platforme.
G) Revizuiește proiectele de inginerie ale echipamentelor platformelor și înregistrările de întreținere preventivă pentru conformitate cu standardele de siguranță ale companiei și ale industriei.
H) Răspunde la situații și incidente de urgență, fie în timpul programului de lucru obișnuit, fie după acesta, pentru a oferi asistență tehnică și sfaturi.
I) Participă la dezvoltarea și promovarea programelor educaționale de siguranță pe teren sau în afara locului de muncă, pentru a aborda problemele sau îngrijorările legate de siguranță. Sarcinile atribuite pot include: pregătirea de articole pentru publicație, dezvoltarea de materiale promoționale și susținerea prezentărilor.
J) Acționează ca mentor pentru șefii de echipe de pe platforme în toate aspectele HSE.
K) Ghidează și evaluează ofițerii de siguranță ai platformelor pentru respectarea cerințelor SA D&WO.”

CALIFICĂRI ȘI EXPERIENȚĂ
„• Candidatul de succes va deține o diplomă de licență într-o disciplină relevantă din domeniul ingineriei sau științei, cu 10-15 ani de experiență extensivă în HSE pentru D&WO, având o bază solidă în toate operațiunile platformelor onshore, activități de foraj și reparații. Cunoștințe despre cele mai recente standarde și politici de sănătate, siguranță și mediu din industrie, aplicabile D&WO, Controlul Sondelor și HSE.
• NEBOSH IGC este obligatoriu.
• Toate certificatele valide relevante de formare în HSE, inclusiv CSE, H2S, Lucru la Înălțime, Ridicări, Pompieri, etc. (Formarea trainerilor este preferabilă).
• Certificare validă de investigare a incidentelor este obligatorie (preferabil Tap-Root).
• A avea expunere directă sau experiență cu operațiunile SA D&WO va fi un avantaj.
• A deține certificare validă de control al sondei este un avantaj.”

Contactează utilizatorul

Coordonator Conformitate Teren
Mohamed Ben Grich | MK RE CONSULTING AND SERVICES S.R.L.
ID 880192
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici