Anunțul a fost dezactivat!
JobZZ.ro

Caut colaboratori in domeniul asigurarilor

Salariu confidenţial
ID 835410
acum 3 luni
Pitesti, Arges
Domeniu de activitate

Vânzări,    Asigurări / Consultanță

Tip job

Part time

Nivel carieră

Student,    Fără studii superioare,    Junior/Entry Level

Caut persoane foarte serioase si ambitioase CU SAU FARA EXPERIENTA pentru a lucra in domeniul asigurarilor in cadrul companiei DESTINE BROKER de Asigurare si Reasigurare.

Puteti afla mai multe despre aceasta societate direct de pe site: www.destine-broker.ro

Este o companie in top 3 brokeri de asigurare din Romania si poate cea mai complexa dintre toate, oferind cele mai multe produse clientilor.

Este un job foarte interesant, insa destul de simplu, se lucreaza de acasa, din fata calculatorului.

Nu veti avea sef sau target, veti lucra cat va permite timpul si cat doriti, insa odata intrati in echipa Destine Broker veti primi instruire continua si ajutor oricand veti avea nevoie.

Este un loc de munca initial part-time, putandu-se lucra de la cateva minute pe zi, la cateva ore pe zi, devenid astfel un job full-time, insa cu beneficii mult mai mari decat daca ati fi angajatul vreunui patron pentru un program de lucru similar.
Avem parte de pregatiri permanente prin seminarii on-line (in aceasta perioada) de la experti in domeniul asigurarilor, atat manageri ale companiilor de asigurari partenere, cat si de la managerii societatii Destine. Practic este un loc de munca in care nu ne plafonam, dimpotriva, invatam si ne dezvoltam continuu.

Veti incepe prin a incheia polite RCA, insa veti putea oferi clientilor toate tipurile de asigurari: CASCO, de locuinte (PAD si facultative), asigurari de calatorie, asigurari de sanatate, asigurari CMR (de marfa), asigurari de viata si multe altele!

De asemenea veti fi putea incheia si pachete turistice in cadrul agentiei de turism DESTINE HOLIDAYS, parte a grupului DESTINE, puteti intermedia credite sau tranzactii imobiliare.

Am enumerat toate posibilitatile de lucru in cadrul companiei pentru a va face o idee despre marimea acestei companii si posibilitatile de castig.


Nu va promit ca va veti imbogati peste noapte, pentru ca nu va fi asa. Orice lucru serios necesita munca, rabdare si implicare. Ceea ce va pot promite este ca acest job va fi ca o afacere persoanala, care vă va oferi in timp satisfactii financiare si profesionale pe masura implicarii.

Conditiile minimale legale pentu a desfasura aceasta activitate sunt: varsta minim 18 ani si liceul promovat!! (nu este nevoie neaparat sa aveti promovat BAC-ul, insa minim 12 clase)


Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii la numarul de telefon: 0762.640.747 - Bogdan Stanescu

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici