Anunțul a fost dezactivat!
JobZZ.ro

Cabinete medicale pt. medici specialisti in Germania

6.000 EUR
ID 871978
acum 7 luni
Timisoara, Timis
Domeniu de activitate

Medical / Farmacie

Ţară

Germania

Agenția de recrutare Brandler & Rauschenbach GbR recrutează cu succes de peste 15 ani personal medical străin doritor să lucreze in Germania.
Avem parteneri in România cu care puteți comunica in limba maternă.

Medicii de familie,stomatologi si specialisti de alte gategorii au posibilitatea sa achizitioneze un cabinet profitabil si sa devina de sine statatori,insa daca doresc sa lucreze ca si simpli angajati oferim si aceasta posibilitate. Pentru cei care doresc sa cumpere un cabinet,firma noastra va ajuta la achizitionarea unui credit avantajos cu o dobanda sub 2% an fara giranti si garantarea averii din Romania,se garanteaza doar cu valoarea cabinetului.Medicii care sunt de sine stătători castiga mai bine decat cei simpli angajati.In cazul vanzarii unui cabinet profitabil,medicul vănzător va mai sta cateva luni langa dumneavoastra pana veti sti a lucra cu casele de asigurari medicale si sa va prezinte pacientilor pe care ii are in custodie.
Pentru medicii care doresc să se angajeze, se poate viziona in fotografia atașată la acest anunț grila actuală de salarizare 2023 care este valabila in toată Germania. Un medic rezident anul 1 incepe din prima luna cu o salarizare de 4852 Euro brut. Mai tărziu cand va exercita si gărzi,va primi pentru fiecare garda o indemnizatie intre 500 - 1000 Euro brut.

Ca sa puteți lucra in Germania trebuie sa aveti pregatite urmatoarele documente:

1. Un CV cat mai detaliat in lb. germană
2. Un certificat B2 de limba germana . Pe lăngă acesta doar medicii mai trebuie să aibe si cunostiințe de germană medicala,pentru obținerea dreptului de liberă practică.
3. Diploma de licență cat si cea de medic specialist dacă e cazul,iar aistenții medicali doar diploma.
4. Certificat de conformitate de la ministerul sănătatii daca ati terminat facultatea de medicină inainte de 2013.

Medicii care au un certificat B2 de limba germană beneficiază din partea noastră de un curs gratuit de germană medicală C1,fie timp de 3 saptămăni in Germania la un cabinet medical sau unul oneline in Romania.

Vom rezolva pentru dumneavoastră totate formalitățile birocratice.
Vom găsi oferte de muncă potrivite dorințelor dumneavoastră n spitale și clinici n care vă veți putea efectua specializarea dorită.
Ne asigurăm că veți primi un contract de muncă în conformitate cu legislația germană a muncii și cu remunerația germană.
De asemenea, vă ajutăm la căutarea unei locuințe și dacă este necesar a unei gradinițe sau școli.
Agenția noastră vă stă alături până la nceperea activității n Germania și vă va susține și ulterior.
Serviciile noastre de intermediere către clinici și spitale sunt gratuite pentru dumneavoastră.
De peste 15 ani ne-au acordat increderea numeroși medici straini. Acordați-ne-o și dumneavoastră. Vă asigurăm că veți fi mulțumiți.
CV-urile le puteti trimite in limba romana sau germana pe urmatoarea adresa de E-Mail: tiberiu.sebo ( a rond) gmail.comTiberiu Sebo,

Reprezentant,

Brandler & Rauschelbach GbR
Personalvermittlung
Emil-Otto-Strasse 4
D-07 arata numarul Bad Lobenstein
Facebook: Tiberiu Sebo
Video: https: www.youtube.com watch?v=fhmRoR6YwmA
Adresa Webb: http: www.medic-job

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici