Autentifică-te și aplică Intră în cont Salvează anunțul
JobZZ.ro

Animator- Advertising agency

Salariu confidenţial
ID 880193
acum 2 săptămâni
Brasov, Brasov
Domeniu de activitate

Artă / Entertainment,    Grafică / Webdesign / DTP,    Publicitate

Ţară

Arabia Saudită

Tip job

Full time

Limbi străine
Engleză
duplicate
1

Clientul nostru caută un Animator talentat și pasionat pentru a se alătura agenției lor dinamică și colaborativă de publicitate și creație. În acest rol orientat către rezultate, vei juca un rol crucial în transformarea obiectivelor clienților în povești vizuale captivante prin animație. Vei colabora strâns cu echipa creativă pentru a asigura alinierea brandului și execuția fără cusur a tuturor proiectelor.

Responsabilități Cheie:
Conceptualizare și Design: Dezvoltă concepte de animație inovatoare și captivante pentru o gamă diversă de proiecte, inclusiv reclame, videoclipuri explicative, conținut pentru social media și altele.
Alineare cu Brandul: Asigură meticulos ca toate elementele de animație să respecte cu strictețe ghidurile brandului clientului, menținând integritatea brandului pe toate platformele și în campanii.
Colaborare: Încurajează colaborarea strânsă cu echipa creativă pentru a înțelege eficient cerințele proiectului, a rafina conceptele din storyboard și a dezvolta tratamente de animație impactante.
Comunicare și Eficiență: Folosește storyboard-urile, animatic-urile și referințele vizuale clare pentru a comunica eficient ideile de animație și pentru a menține momentumul proiectului gestionând mai multe proiecte și termene limită cu eficiență.
Rămânerea În Avantaj: Rămâi în permanență la curent cu tendințele din industrie, adoptând cele mai recente instrumente și tehnologii de design pentru a îmbunătăți capacitățile creative ale agenției și pentru a menține un avantaj competitiv.
Calificări:
Diplomă de licență în Animație, Design Multimedia, Arte Frumoase sau într-un domeniu similar (preferabil).
Minimum 5 ani de experiență dovedită în animație.
Competență în software-uri standard din industrie pentru animație (de exemplu, Adobe After Effects, Adobe Animate, Cinema 4D).
Înțelegere profundă a principiilor de animație, timpului, dinamicii mișcării și animației de personaje.
Abilități excelente de povestire vizuală și comunicare, cu capacitatea de a transforma concepte complexe în povești captivante.
Un mindset colaborativ, cu abilitatea de a integra feedback-ul constructiv și de a rafina design-urile în consecință.
Experiență în editare video și compozitare constituie un avantaj. (Cunoștințe în animație 3D, grafică de mișcare și efecte speciale sunt de dorit, dar nu sunt obligatorii.)
Abilități avansate de comunicare în limba engleză.

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici