Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Angajez part-time in domeniul auto

400 EUR
ID 875349
acum o săptămână
Brasov, Brasov
Domeniu de activitate

Maşini / Auto

Tip job

Part time

Nivel carieră

Junior/Entry Level

duplicate
1

Ofertă de angajare part-time pentru pasionații de domeniul auto care doresc să își dezvolte competențele în comerțul și întreținerea autoturismelor hibrid si nu numai...

Dorim să îți oferim o imagine clară asupra acestui loc de muncă, astfel încât să poți lua o decizie informată:

Cerințe de bază:
Permis de conducere: Deținerea unui permis de conducere este esențială, deoarece activitățile implică mișcarea și manipularea autoturismelor.
Indemanare și dorință de a învăța: Nu este necesară experiența anterioară în domeniul auto, dar este important să ai aptitudini pentru lucrul manual și dorința de a învăța.

Orar flexibil:
Faptul că firma are un program non-stop și oferă flexibilitate în alegerea zilei și a intervalului orar poate fi un avantaj pentru candidații cu resposabilitati si orare variabile.

Profilul ideal al angajatului part-time:

Personalul militar care lucrează în schimburi poate găsi această oportunitate atractivă ca un job part-time suplimentar, având avantajul de a-și servi și întreține mașina la costuri reduse.
Elevii aflați în ultimul an de liceu sau facultate pot beneficia de experiența de lucru și de veniturile suplimentare oferite de aceast job
.
Salariu adaptat nevoilor tale:
Salariul variază în funcție de volumul de muncă și gradul de dificultate, oferind posibilitatea de a câștiga mai mult pentru eforturile depuse și pentru dezvoltarea abilităților tehnice și profesionale în domeniul autoturismelor hibride și electrice.

Oportunități de dezvoltare profesională:
În cadrul firmei, avem o persoană cu peste 31 de ani de experiență în domeniul auto și peste 16 ani în domeniul autoturismelor hibride. Această persoană poate specializa și instrui noii angajați pentru a deveni profesioniști competenți, reprezentând o resursă valoroasă pentru dezvoltarea ta profesională și financiară.

Dedicare și inițiativă:
Încurajăm candidații să fie dedicați și să arate inițiativă în munca lor. Cei care preiau proiecte mai complexe și le finalizează pot avansa în carieră și pot câștiga mai mult, chiar și într-o activitate considerată "ușoară".
În concluzie, această ofertă de angajare este potrivită pentru cei pasionați de mașini și dornici să învețe și să lucreze într-un domeniu în creștere, cum este cel al vânzării și întreținerii autoturismelor hibride. Este important să subliniați avantajele pe care le oferiți și să fiți sinceri în privința pasiunii pentru autoturisme.

Vă mulțumim că ați citit acest anunț, iar speranța noastră este că aceste informații vă vor ajuta să luați cea mai bună decizie pentru dumneavoastră.

Contactează utilizatorul

Angajez part-time in domeniul auto
Mirel Gavenea
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 875349
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici