Anunțul a fost dezactivat!
JobZZ.ro

Angajari Personal Evenimente Linz

1.500 EUR
ID 865439
acum 3 luni
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Turism / Restaurante / Hoteluri

Ţară

Austria

Informații legate de angajarea la MAG Personal GMBH
Ce ne trebuie de la tine

- Cartea de identitate cu adresa din orașul de proveniență
- Număr de telefon
- Adresa de E-Mail
- Cont Bancar (IBAN)

Cunoștințe de limbă

- Limba engleza nivel comunicativ
- Limba germană nivel de bază dar cu dorința de a progresa

CAZARE

Se va asigura cazare gratuită pentru primele 2 luni.
În a treia lună, dacă încă locuiești în apartamentul oferit de MAG și nu ți-ai găsit propriul apartament, ți se va retrage din salariu în fiecare lună pentru chirie suma de 350 EUR.

Îți stăm la dispoziție cu drag în privința căutării unei locuințe (cauțiunea, dovada de venit salarial etc.).

ÎMBRĂCĂMINTEA

Ținuta de bază MAG – 2x Bluze/Cămăși, Pantaloni, Cravată și Șorțul – le primești gratis de la MAG. Dacă în plus mai ai nevoie de încălțăminte de serviciu sau ținută suplimentară de serviciu, cum ar fi cămăși, pantaloni etc. – acestea vor costa iar banii vor fi retrași din salariu .

SALARIUL

Salariul este de 12 EUR/ora brut (pentru 167 de ore pe lună primești 1500 EUR net).
În plus, vei primi al 13-lea și al 14-lea salar împărțit în 4 părți (septembrie, noiembrie, martie, iunie) (așa-numita primă de vacanță și de Crăciun).

Salariul lunar îl primești în data de 15 a următoarei luni în cont (de exemplu, salariul pentru perioada 1-30 septembrie îl primești în 15 octombrie). Fluturașul de salar îl vei primi prin e-mail. Dacă ai întrebări ești binevenit să ne suni sau să vizitezi personal biroul MAG.

Dacă ai nevoie de un avans din salar, acesta îl poți cere după cel puțin 2 saptămani lucrate. Acesta îl poți cere în biroul MAG.


PLANUL DE LUCRU

Vei primi în fiecare joi prin e-mail planul de lucru pentru săptămâna următoare (de luni până duminică). Te rugăm să trimiți de fiecare dată o confirmare/un răspuns.

De asemenea, vei primi un e-mail de înștiințare cu o zi inainte cu toate informațiile de care ai nevoie pentru următorul serviciu.

Ora la care se încheie fiecare serviciu este doar orientativă și aproximativă. Serviciile pot dura mai mult sau mai puțin – în funcție de cât de mult stau oaspeții sau dacă după ce pleacă invitații mai trebuie de strâns du ei.

SERVICII/EVENIMENTE

• Fii punctual la ora de întâlnire (TREFFPUNKTZEIT) ,în locul de întâlnire (Einsatzort ) precizat în e-mail
• Vino întotdeauna la Servicii/Evenimente cu ținuta de serviciu (Serviceoutfit) completă
- Șorț, cravată, cuțitul de chelner
- Cămașa călcată
- Pantalonii de serviciu curați
- Pantofii de serviciu curați
- Șosete negre
- Părul aranjat - persoanele cu părul lung trebuie să-și prindă părul
- unghiile curate – fără ojă
- machiaj subtil

• Sfârșitul serviciului (Dienstende) este stabilit de managerul de catering - acesta iți va spune când poți merge acasă.
• Îi poți recunoaște pe liderii echipei MAG (Teamleiter) prin faptul că poartă o vestă neagră. Ei sunt primul tău punct de contact la evenimente pentru orice întrebări ai avea. Dacă nu ai o sarcină, întreabă liderul echipei ce mai trebuie să faci.
• Fișe de pontaj (Stundenliste): există o foaie de pontaj pentru fiecare serviciu în parte, pe care se va scrie timpul de lucru pe care l-ai lucrat. Trimite foaia de pontaj la adresa de e-mail: [email protected] și apoi predă-o la biroul MAG cât mai curând posibil.
• Pauza: dacă ai lucrat mai mult de 6 ore, dar nu ai luat pauză, te rugăm să scri pe foaia de pontaj cu jumătate de oră mai mult. În caz contrar, pauza va fi dedusă din timpul tău de lucru.
• Îmbolnăvirea: dacă te simți rău, te rugăm să anunți imediat biroul, astfel încât să putem căuta un înlocuitor din timp.
• te rog să nu mergi flămând la muncă


CONTACT

MAG Büro, Hahnengasse 2, 4020 Linz

Tel: +43 732 672763

E-MAIL: [email protected]

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici