Anunțul a fost dezactivat!
JobZZ.ro

Angajam Ingineri in domeniul Electric in Olanda

Salariu confidenţial
ID 878258
acum o lună
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Petrol / Gaze,    Navală / Aeronautică,    Mentenanță / Instalații,    Inginerie / Tehnologie,    Construcţii / Amenajări

Ţară

Olanda

Tip job

Full time

Nivel carieră
Mid-Level
Permis de conducere
Categoria B
Limbi străine
Engleză

Job Vacancy: Technician E&I RotterdamAre you residing in the vicinity of Rotterdam and do you possess knowledge of electrical engineering? Are you eager to further develop your skills in the field of commissioning within high-, medium-, and low-voltage installations and associated equipment? Then this position of Commissioning Engineer is perfect for you! In this role, you will be responsible for conducting test activities and commissioning of high-, medium-, and low-voltage installations.Responsibilities:• Independently install, repair, and maintain installations according to provided specifications and planning.

• Prepare, verify, and execute test activities for installations.

• Work independently according to specified specifications and planning.

• Maintain test protocols, test data, and reports of executed activities.

• Additionally, closely participate in the delivery of installations.

• Ensure adherence to specified requirements.

• Report any deviations during execution and also identify and monitor additional and reduced work.Requirements:

• Completed technical vocational education (minimum level 3) in the field of Installation Technology or Electrical Engineering, including additional courses.

• Experience as a technician in Installation Technology.

• Ability to work independently according to provided specifications and planning.

• Possession of a valid driver's license (B).

• VCA diploma is preferred.InAxtion , una dintre cele mai serioase si renumite agentii de recrutare si plasare a fortei de munca din Olanda pe domeniul tehnic angajeaza ingineri electricieni , de preferabil , cu experienta in domeniul petrochimic si sau industrial.

Este serioasa deoarece "spun ceea ce fac si fac ceea ce spun", in felul acesta au dezvoltat o relatie de incredere si stabilitate cu angajatii lor astfel incat multi dintre acestia au lucrat la companie pana au iesit la pensie.

Iar renumita deoarece au reusit, prin stabilitatea oferita angajatilor, sa atraga in parteneriatele lor proiecte de anvergura si jucatori de talie mondiala ca si colaboratori.

CERINTE:

cunostinte de limba engleza la nivel mediu

permis de conducere

valabil doar pentru cetateni membri ai UE

BENEFICII:

Salariul competitiv va fi stabilit la interviul online direct cu angajatorul olandez, contractul fiind de asemenea semnat direct cu compania.

Se ofera masina si de catre companie. Exista optiunea si de a folosi masina personala pentru deplasarea la locul de munca (proiect) existand in acest sens anumite beneficii de ordin financiar.

Cazarea este si aceasta oferita de companie, intr-o casa cu bucataria si baia la comun dar intotdeauna singur in camera.

Programul este normal dar la unele proiecte se pot face si ore suplimentare, acestea fiind remunerate compensatoriu cu 120% si 150% in functie de cantitate sau de zilele saptamanale efectuate.

Sprijin in obtinerea actelor necesare angajarii in Olanda (BSN, VCA, obligatorii pentru domeniul constructiilor conform legislatiei Olandeze)

Pentru aplicare puteti trimite CV-ul la numarul afisat , de asemenea puteti suna pentru lamuriri, dar va rog adaugati prefixul +40 inaintea numarului.

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici