Autentifică-te și aplică Intră în cont Salvează anunțul
JobZZ.ro

Agent Servicii Clienti | Limba Rusa - Remote

Salariu confidenţial
ID 878911
acum o săptămână
Pantelimon, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Serviciu Clienți / Call center

Tip job

Full time

Nivel carieră

Junior/Entry Level,    Necalificat

duplicate
1

Candidatul Ideal
Ne-ar plăcea sa ne cunoaștem, dacă:
Ești o persoană calmă, deschisă, responsabilă și punctuală; Deții abilități dе comunicare și claritate în exprimare în limba română și limba rusă; Te poți adapta la diverse tipologii dе oameni, fie ei clienți sau colegi; Îți place să lucrezi în echipă, dar și individual; Prezinți deschidеrе și interes în ceea ce privește dezvoltarea ta.
Descrierea jobului
Cum va arăta o zi la locul de muncă?
Vei prelua diverse solicitări prin chat / telefon / e-mail; Vei oferi suport atât în limba rusă, cât și română; Vei oferi suport partenerilor și clienților, respectând procedurile și fluxurile specifice proiectului; Vei nota și actualiza în aplicația internă informațiile obținute; Participi la traininguri de specialitate care te ajută să înveți și să te dezvolți.

Ce iți oferim?
Program în ture de 8 ore pe zi, într-un interval 24/7, de luni până duminică; Training de start-up plătit și traininguri de dezvoltare profesională; Concursuri motivaționale și activități împreună cu echipa; Posibilități reale de promovare în cadrul companiei; Abonament 7card; Abonament medical Regina Maria; Posibilitatea de a împrumuta cărți gratuit, prin platforma Bookster.

Dacă ești interesat/ă și consideri că îndeplinești cerințele menționate mai sus, te încurajăm să aplici. Hai să ne cunoaștem!

Așteptăm cu nerăbdare să primim aplicația ta și să discutăm mai în detaliu despre cum ai putea contribui în cadrul echipei noastre.

Diversitatea și incluziunea fac parte din misiunea noastră și oferim oportunități egale tuturor!

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici