Anunțul a fost dezactivat!
JobZZ.ro

Textile House angajeaza Director magazin in Cluj Napoca

6.100 LEI
ID 872970
acum 3 luni
Cluj-Napoca, Cluj
Domeniu de activitate

Management

Tip job

Full time

Nivel carieră

Junior/Entry Level

Candidatul Ideal
Lăsăm în mâinile Directorilor de Magazin ceea ce avem noi mai de preț – bunurile și echipele noastre.

Ca si director al unuia dintre magazinele noastre, aveți sarcina importanta de a asigura buna funcționare a magazinului, începând cu sala de vânzare și pana la lucrul cu echipa. Pentru a conduce un magazin cu success, trebuie să vă placă domeniul modei, sa aveți idee despre brandurile existente, să aveți experiență în a conduce o echipă și suficientă determinare pentru a gestiona provocările fiecărei zile. Oferta din magazinele noastre este de neegalat ca și atractivitate pentru un numar mare de clienți, ceea ce vă va ajuta să realizați obiectivele economice ale magazinului pe care îl veți conduce.
Munca unui director de magazin este recompensată financiar, cu un salariu care pornește de la 5300 lei brut, la care se adaugă bonus lunar, bonus pentru munca bine făcută, traininguri. Dacă sunteți ambițios/ambițioasă și vorbiți limba Engleză, aveți de asemenea oportunități de a avansa pe funcții superioare în managementul companiei.

Oferte(bonusuri,beneficii)
- Salariu brut peste 6100 lei (compus din salariu de baza si bonusuri ) + bonuri de masa (20Lei/zi lucrata)

Descrierea companiei
Textile House este prezenta pe piata hainelor second-hand incepand cu anul 1996.
Compania si-a inceput activitatea in Slovacia si a ajuns sa fie prezenta si in Croatia, Slovenia, Serbia, Bosnia, Polonia, Cehia si din 2012 in Romania (unde momentan avem 25 de magazine in Timisoara, Lugoj, Resita, Drobeta, Oradea, Marghita, Arad, Sighet, Baia Sprie, Baia Mare, Satu Mare, Zalau, Tg. Mures, Sibiu, Medias, Alba Iulia. Din 2012, an de an, compania noastra este numarul 1 in Top Afaceri Romania pe domeniul nostru de activitate

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici