Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Tapiter

Salariu confidenţial
ID 812462
acum o săptămână
Timisoara, Timis
Domeniu de activitate

Industrie ușoară / Confecții

Tip job

Full time

Nivel carieră

Necalificat

Responsabilitati:

Efectuarea operatiilor pregatitoare specifice tapiteriei;
Folosirea corecta a sculelor pneumatice;
Respectarea etapelor de tapitare;


Cerinte:

Experienta in procesul tehnologic de fabricare de canapele si fotolii;
Minim 1 an experienta in mediu industrial de productie mobilier;
Cunoaste etapele procesului de tapitare;


Beneficii:

Salariul motivant, corelat cu experienta acumulata;
Tichete de masa in valoare de 15 lei;
Cazare asigurata;
Conditii de lucru moderne si colegi super faini;
Prime de sarbatori;
Diverse sporuri in functie de performanta;
Transport asigurat;
Asigurare de sanatate privata;


Descrierea companiei

Povestea noastra incepe in urma cu mai bine de 20 de ani. Compania Rus Savitar a facut primii pasi in domeniul mobilierului autohton in, ca retailer. De atunci, am construit propriile fabrici, am dat startul productiei de serie, devenind astazi unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din PAL si tapiterii din tara. Unitatea de productie a fabricii RUS SAVITAR este dotata cu cea mai moderna linie tehnologica din sud-estul Europei si se afla in localitatea Dudestii Noi, la 15 km de Timisoara. Datorita tehnologiei avansate de care dispunem si a unei echipe de peste 1300 de oameni, am ajuns la o capacitate de productie dede mp de PAL din total dede mp disponibili la nivel national, acest lucru situandu-ne pe locul 1 in tara cu o cota de piata de 33%. Capacitatea de productie a fabricilor noastre a ajuns astazi lade garnituri de mobilier din PAL /luna si 5 000 de seturi de mobilier tapitat/luna.

Deoarece ne doream sa fim cat mai aproape de oameni, am inceput in 2009 construirea unei retele nationale de magazine - Casa Rusu, o punte de legatura intre sistemul de productie si clientii nostri. Iar astazi, numarul lor se apropie de 20. Pe viitor ne propunem sa extindem reteaua de magazine in cat mai multe orase ale tarii, sa dezvoltam tehnologia deja existenta pentru a creste capacitatea de productie si sa realizam cat mai multe colectii noi de mobilier pentru a veni in intampinarea nevoilor diverse de amenajare ale clientilor nostri.

Prin transmiterea cv-ului dvs sunteti de acord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiei RUS SAVITAR SA. Informatiile din CV vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul companiei RUS SAVITAR SA.. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau doriti sa accesati, corectati sau stergeti datele personale, va rugam sa ne anuntati.

Contactează utilizatorul

Tapiter
Rus Savitar
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 812462
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici